Børn

Der er masser at lave for børn på Landal PUUR Exloo. De mindste kan tage på eventyr på legepladsen. De større børn boltrer sig på minigolfbanen eller tager en tur på bowlingbanerne. Tid til at have det sjovt med hinanden!

Pumptrack

En pumptrack er en sammenhængende bane med bump og skrå sving, som rytmisk følger hinanden. Du kommer op i fart ved, på det rette tidspunkt, at bruge din egen vægt. Efter lidt øvelse kan du tage turen rundt uden at sætte af eller træde i pedalerne. Det er således relativt nemt og hurtigt at lære at køre på banen. Pumptrackbanen giver et naturligt ‘kick’, for alle aldre.

Banen er egnet til crosscykler (BMX), mountainbikes, stuntløbehjul, løbecykler, inlinerulleskøjter, longboards og skateboards. Så faktisk til alle cykel- og skatesportsgrene. Cykel- og skatematerialerne skal selv medbringes.

!Bemærk: Hjelm er påbudt – Brug af banen er altid på egen risiko, der er ingen konstant overvågning til stede.

Uendelig sjov

Børnene har mange timers sjov i parken. Der er også en beachvolleybane, hvor du også kan spille fodbold.
 

Landal Adventure: vores nye spil til børn

Tager du børnene med på Landal GreenParks inden længe? Så download vores nyeste innovative app Landal Adventure, og send dine børn på en digital ekspidition på parken. Med de indsamlede materialer kan de selv udtænke og bygge en digital træhytte.