Vandre- og cykelture

Hop på cyklen, og nyd vinden i håret og den storslåede udsigt. Eller tag vandrestøvlerne på, og gå på jagt efter det skønneste sted til en picnic. Tag på ture gennem skovene, over heden, langs søer og moser og gennem de smukkeste gamle landsbyer. Mulighederne er uendelige.

Vandretur

Opdag den rige historie i De Hondsrug, eller bare nyd de smukke landskaber i Drenthe. Der er en rute til enhver slags vandretur. Har du lyst til en sjov vandretur med børnene? Så følg Sabeltandtigersporet ved hjælp af appen med ekstra sjov. Vil du hellere lære mere om områdets kultur og geologi? Hondsrug-ruten byder på flere ture på ca. 10 kilometer, der tager dig med langs fantastiske steder.

Cykeltur

Ingen andre steder i Holland er der så mange kilometer gode cykelstier som i Drenthe regionen. Cykelruterne fører dig langs de smukkeste steder. Undervejs finder du masser af bænke, hvor du kan hvile ud og få lidt at spise og drikke. De sporty cyklister kan tage til UNESCO Global Geopark. Her er der 12 MTB-ruter og 8 baner til BMX.

Cykeludlejning

Nemt og bekvemt på Landal PUUR Exloo. På én af vores udlejningscykler kan du være rigtig aktiv udenfor og opleve naturen. Du behøver ikke at tage din egen cykel med. Lej én af vores (børne)cykler, og oplev alt det smukke, som området har at byde på.