Vandre- og cykelture

Vågn op, solen skinner. Efter en god morgenmad med friske rundstykker, er I klar til en ny dag. Tag på opdagelse i omgivelserne og landskabet, imens I nyder den friske skovluft. Fra Landal Rabbit Hill er der kilometervis af landskab, der venter på jer.

Uanset om I foretrækker at cykle eller gå, så er der en mange muligheder i omgivelserne på Landal Rabbit Hill. Tag en royal ridetur, besøg Palads Het Loo og nyd en kongelig middag i paladshaven eller cykel til Apeldoorn på shoppingtur!

Men der er meget mere... Lav din egen rute via cykelrute network map, og lav den så lang eller kort som du vil. Om sensommeren, tager ruterne jer gennem smukke marker, blomstrede heder og de skiftende klitter i Kootwijkerzand. For børnene, er der The Klimbos klatrevæg i Garderen.

Bikes & More cykel udlejning

Vær aktiv udenfor og udforsk landskabet på en af vores lejede cykler, som I kan leje fra Bikes & More cykeludlejning på Landal Rabbit Hill. Er I på udkig efter noget praktisk og nemt? Så kan I leje en el-cykel eller vil børnene på tur i parken med en go-kart? Det er også muligt! I kan se alle mulighederne herunder.