I Saalbach Hinterglemm og Zell am See
Ferielejligheder op til 10 personer
Swimmingpool, Klatrevæg, Restaurant
Fra den 1. november 2022 er Landal Rehrenberg ikke længere en del af Landal GreenParks.

Er Østrig din favorit? Så vælg en anden park i Østrig, f.eks. Landal Resort Maria Alm, Landal Katschberg eller Landal Bad Kleinkirchheim.

Se her for vores omfattende udvalg af bjergparker. Eller vil du hellere finde en villa i Tyskland, Schweiz eller Holland?

I bjergene kan du finde fred og ro eller opleve en aktiv ferie. Få lidt frisk luft på en lang gåtur med hunden og spis en god middag om aftenen. Vælg mellem en af Landal GreenParks smukt beliggende destinationer.
 

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

Alle ferieboliger

1-4-personers lejlighed

5-8-personers lejlighed

9-10-personers lejlighed

Alle ferieboliger
Velkommen til Landal Rehrenberg

Landal Rehrenberg er belliggende i Salzburgerland i Østrig tæt på Saalbach Hinterglemm. Fra denne feriepark, som er bygget på pisterne, har du en fantastisk udsigt. Så fra din lejlighed har du den imponerende flotte udsigt ud til Viehhoffen. Området rundt om Kaprun og den lækre feriepark Zell am See er også fantastisk. Med snedækkede bjerge og en klar sø som reflekterer for dig. Der er masser af sportsaktiviteter at vælge imellem i Salzburgerland.

Find ud af hvorfor det er et mountain bike og Nordic-vandre paradis. Gå en tur i bjergene eller foretrækker du rafting eller paragliding?