Velkommen til Landal Rehrenberg

Landal Rehrenberg er belliggende i Salzburgerland i Østrig tæt på Saalbach Hinterglemm. Fra denne feriepark, som er bygget på pisterne, har du en fantastisk udsigt. Så fra din lejlighed har du den imponerende flotte udsigt ud til Viehhoffen. Området rundt om Kaprun og den lækre feriepark Zell am See er også fantastisk. Med snedækkede bjerge og en klar sø som reflekterer for dig. Der er masser af sportsaktiviteter at vælge imellem i Salzburgerland. Find ud af hvorfor det er et mountain bike og Nordic-vandre paradis. Gå en tur i bjergene eller foretrækker du rafting eller paragliding?

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Evig sjov på ski

Landal Rehrenberg er beliggende i hjertet af det smukke Glemtal, omkring 8 kilometer fra Saalbach Hinterglemm. Det sne-garanterede skiområde er bestemt ikke kedelig, da det er beliggende i Østrigs største skiområde. Om du er nybegynder, eller har stået på ski mange gange, vil du føle dig hjemme her. Det er umuligt at komme til at kede sig, med alle vores vinter aktiviteter.

Se ferieparken om vinteren

Moderniserede ferieboliger

Fra sommeren 2021 får alle boliger i Landal Rehrenberg et nyt look. Ved udgangen af november står de første 58 ferielejligheder er klar. Nyd en ferie i en nyrenoveret komfortabel feriebolig, hvor du kan slappe af.
Fine ferielejligheder med de smukke bjerge i nærheden af vores feriepark.

Vi vil gerne løfte sløret en lille smule for dig:

Tag på eventyr!

Både på og rundt om ferieparken er der masser af action og eventyr for unge og gamle. Der er skønt udenfor - klatre på klatrevæggen, hop på hoppepuden eller spil fodbold med vores Fun & Entertainment team. Det kan kun blive sjovt!
Se alle aktiviteter

Vores ferieboliger

 • Circa 45 m²
 • Lejlighed
 • Et soveværelse
 • Mikroovn
 • Opvaskemaskine
 • Brændeovn
lø 12 dec 2020, 7 nætter
Nu fra dkr 2.375
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på til og med 14 år dkr, 13,- pr. pers. pr. nat. Registreringsnummer Landal Green Parks GmbH Viehhofen: 50625-002262-2020.

 • Circa 60 m²
 • Lejlighed
 • To soveværelser
 • Mikroovn
 • Opvaskemaskine
 • Brændeovn
lø 12 dec 2020, 7 nætter
Nu fra dkr 2.970
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på til og med 14 år dkr, 13,- pr. pers. pr. nat. Registreringsnummer Landal Green Parks GmbH Viehhofen: 50625-002262-2020.

se Landal Rehrenberg på kortet

Tid til at lave ingenting...

For de gæster som bare ønsker ren afslapning, vil en ferie til Landal Rehrenberg være perfekt. Tag en dukkert i poolen og slap af i wellenss centeret.

Skønhed og wellness

Sommerski hos Kitzsteinhorn

Med alle skiforholdene har Kaprun gletsjeren de perfekte forhold til at stå på ski, endda også om sommeren. For alle der elsker udfordring og spænding, vil stien på Kitzsteinhorn være åben fra slutningen af juli. Kitzsteinhorn er åben til dagsgæster året rundt.
Flere informationer

Rundt omkring Salzburgerland

Hop op på din mountainbike, tag vandreskoene på eller foretrækker du en sejltur? Salzburgerland har masser muligheder. Du kan fiske ved søen, stå på ski på Kitzsteinhorn gletsjer i Kaprun eller planlægge en tur til det kulturelle 'Mozart City' Salzburg. Et besøg til turistbyen Zell am See er et must, hvor du både kan shoppe og svømme.
Tips til omgivelserneVandre og cykel

Großglockner-Hochalpenstraße

De høje bjerge og Grossglockner: Det der engang kun var for de erfarne bjergbestigere, er blevet til en attraktion for unge og gamle. Siden åbningen af vejen til Alperne i 1935, er vejen blev endnu bedre, mere sikker og behagelig. Udstillinger, museum, hytter, besøgscentre og informationer kan findes hos centeret Hohe Tauern National Park.

Hjemmeside

Green Key

Landal Rehrenberg er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Østrig

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks