Sport og spil

Der er så meget at opleve. Vores Fun & Entertainment team sørger for alle aktiviteter, som alle fra 3 år og op efter kan deltage i. Klatre på klatrevæggen, leg i det indendørs legeland eller spil fodbold. Der er noget at lave for alle! Hvorfor gå glip af det?

 

Alt om sport og spil

Vandre- og cykelture

Der er mange smukke vandre- og cykleture rundt om Landal Rehrenberg. Hop op på cyklen og bevæg dig ud på den fantastiske rute forbi søerne ved Zell am See eller få et rigtig adrenalin kick hos Saalbach cykelpark. Vandreruterne har udsigt ud over bjerglandskabet.

Vandre- og cykelture

Attraktioner

Vågn op, solen skinner. Efter en lækker morgenmad med friske rundstykker er du klar til en ny dag. Tag ud og oplev omgivelserne, en dag hos Alpen Zoo eller klatre hos Saalbach Hinterglemm klatrepark. Besøg Zell am See, Kaprun eller Saalfelden, der er så meget at se og lave*.

*åbningstiderne på de forskellige ture afhænger af sæsonen.
Tips til området

Skønhed og wellness

Efter en aktiv dag er der intet bedre end at få slappet fuldstændig af i vores saunaer. Eller vil du gerne have en massage? Èn ting er sikkert: efter et besøg i vores sauna vil du komme til at sove fantastisk. Der er fri adgang for Landal gæster.

Skønhed og wellness

Børn

Bollo ønsker dig og din familie velkommen til Landal Rehrenberg. Leg sammen i Bollo klubben, tegn og mal eller hop på hoppepuden! Vidste du, at der er kaniner på ferieparken om sommeren? Vi sørger for en uforglemmelig ferie.

Faciliteter til børnene

Bademuligheder

Uanset vejret, er den varme udendørs pool klar, så du altid kan svømme en tur! De yngste gæster kan plaske i det indendørs børnebassin eller nyd boblerne sammen i spabadet. I løbet af din ferie har du fri adgang til poolen.

Sjov i vandet

Mad og drikke

Fra morgenmad til middag - du kan få alle dine måltider, snacks og drikkevarer her. Nyd morgenmaden sammen i jeres feriebolig, samt en snack og drink i baren. Slut dagen hos B&B Pizza, Pasta og de andre restauranter eller hos Dorfstadl, eller benyt jer af vores take away. Bon appétit!

Mere mad og drikke