Vandre

Når du vandrer 340 km + af førsteklasses vandrestier i Hochkönig regionen, fører hvert skridt gennem enestående natur. Turen fører dig til ren bjergluft, tårnhøje grotter, idylliske bjerge, frodige enge og en fantastisk udsigt over bjergene. Vandrestierne er skiltet, og er blevet godkendt med den østrigske vandringstegning.
Læs mere her

Königsweg

Områdets bedste vandrerute er en 74 km lang distance, som fører dig igennem region Königsweg. Der er gratis guidet vandreture i hele regionen.

Oplev naturen under din ferie til fods! Oplev vores netværk af stier og find din rute!

Hochkönig vandrebus

Hochkönig vandre bus i Maria Alm, Dienten og Mühlbach transporterer dig til startstedet for din vandretur eller dagstur. Lad din bil stå og nyd de mange forskellige muligheder der er for at opleve naturen til fods!

MTB Eldorado af Salzburg

En perfekt cykeloplevelse! Hochkönig regionen garanterer et perfekt eventyr for mountainbike entusiaster. Der venter mere end 20 fantastiske ruter samt Flow One Flow ruten.
På de fleste bjerg ruter er der ladestationer til alle e-mountainbikere. En detaljeret rejseportal og 3D-kort viser dig de smukkeste ruter.
Tip: Med Hochkönig kortet kan både mountainbikere og gæster der er på en guidet tur kører med kabineliften gratis.
Læs mere her

Cykeludlejning

Direkte i Landal Resort Maria Alm kan du leje mountainbikes, e-mountainbikes og børnecykler fra vores partnerfirmaer med ekspertrådgivning. Så intet står i vejen for at opdage Hochkönig cykelparadis.
Læs mere her