Attraktioner

Landal De Reeuwijkse Plassen er belliggende midt i det grønne hjerte, mellem marsk kanalerne, sivene og de lokale gårde. Med alt det grønne omkring jer, kan I næsten glemme, at I befinder jer i den bymæssige del af Ranstad regionen. Parken er det ideelle sted for vandsports interesserede, eller som udgangspunkt for en tur til Gouda, Utrecht, The Hague eller Rotterdam.

Gouda

Der er meget at give sig til i det smukke middelalder center, med de smalle Anton Pieck gader, kanaler og charmerende gårdspladser. Sint Janskerk, den gamle bykirke samt de mange museer er alle et besøg værd.
HjemmesideCa. 7 kilometer fra parken

Fort Wierickerschans

På dette fort, som er en del af Oude Hollandse Waterlinie, mødes nutiden og fortiden. Tilbage i romertiden markerede fortet grænsen mellem det romerske rige og det barbariske Nordeuropa.
HjemmesideCa. 9 kilometer fra parken

De Goudse Hofsteden børnegård

Udover ponyer, geder og kaniner, dyrker børnegården også sin egen grøntsagshave. I har også mulighed for at gå på opdagelse i bi- og sommerfuglehaven og kigge på vejrstationen.
HjemmesideCa. 5 kilometer fra parken

Reeuwijks regionale museum

Bliv klogere på, hvordan beboere i Reeuwijk engang levede. Den bærende kraft i udstillingen stammer fra forskellige fund i Reeuwijkse Plassen, gennem udvinding af tørv fra Reeuwijk og Sluipwijk.
HjemmesideCa. 2 kilometer fra parken

De Graaf Ostegård

Ved I hvordan Gouda ost bliver lavet? De Graaf familien vil med glæde fortælle jer det, imens de giver en rundvisning på gården. Gå en tur ind mellem køerne, og se hvordan den håndlavede ost fremstilles af mælken i mejeriet, samt hvordan osten opbevares.
HjemmesideCa. 8 kilometer fra parken