Vandre- og cykelture

I området omkring Landal Seawest ligger nogle af landets flotteste og bedste mountinbike- og vandreruter . Besøg for eksempel Blåbjerg Klitplantage hvor I får både den fantastiske naturoplevelse og adrenalinet ved de fede og udfordrende mountainbikeruter.

Cykelture

Området omkring Landal Seawest er det rene cykelparadis! Der er rigeligt af cykelruter der skal udforskes. Prøv den populære skinnecykel mellem Nørre Nebel og Nymindegab og cykel på de gamle togskinner. I Blåbjerg Klitplantage finder du de bedste mountainbike ruter.

Vandreture

Kilometervis af strand og natur, som venter på dig. Rundt om parken er der flere forskellige vandrestier med varierende længder. I kan også tage en vandretur gennem tippernes fuglereservat. Husk din kikkert! Foretrækker du noget mere aktivt? Ved Blåbjerg klitplantage kan du finde nogle af de bedste vandreruter.

Cykeludlejning på parken

Er I klar til at udforske naturen?
I behøver ikke at medbringe jeres egen cykeler - på parken kan du leje unisex cykler eller hvis der skal være lidt mere fart på, er der også mulighed for at leje mountainbikes. 

Priser:
  • Unisex cykler 99 dkr. pr. dag
  • Mountainbikes 140 dkr. pr. dag
  • Børnecykler 60 dkr. pr. dag
Vi har nu også mooncars til leje for kun 40 dkr. i timen