Åbningstider for dagsgæster

Tidsbestilling er ikke nødvendigt men hold jer opdateret om belægning og aktuelle åbningstider via Landal app'en.  

Pris pr. person mandag-fredag 65 DKK*
Pris pr. person om søndagen 75 DKK
(Børn fra 0 og til og med 2 år har gratis adgang)

Søndag har vi Plask & Pizza – læs mere nedenfor.

*Der er lukket for dagsgæster til vores badeland i følgende perioder (nævnte dag inklusiv) 
vinterferie: fredag uge 6 -lørdag uge 8,  påskeferien: fredag før påske-påskedag, sommerferie: fra fredag i uge 25-uge 32 og efterårsferien: fredag uge 41- lørdag uge 42.
Vi forbeholder os ret til at lukke for salg af dagsbilletter udover nævnte perioder, hvis vi har mange gæster i parken og derfor ikke kan tilbyde jer en god oplevelse som dagsgæster. 

Plask & pizza

Få en forrygende søndag* med familien i vores tropiske badeland, og når sulten kalder, hopper I blot i tøjet og så serverer vi lækre pizzaer enten på tallerken eller som buffet i Brasseriet.

Der er adgang til badelandet fra kl. 12.00-18.00 ligesom der også serveres pizza i dette tidsrum (husk bordbestilling).
119 DKK pr. person. Børn til og med 2 år er gratis

Der kan reserveres et bord på: restaurant.sohojlandet@landal.com (besvares man-lør 8-17), ved samme dags ankomst, kan du bestille bord via vores Landal App, eller ved ankomst (bemærk i travle perioder kan der være ventetid på bordbestilling).

Husk altid at tjekke Landal App for dagsaktuelle åbningstider m.m. så I ikke risikere at parken er lukke for dagsgæster pga. højbelægning m.m. når I kommer frem.


**Tilbuddet gælder hver søndag i 2023, inklusiv 2. påskedag og pinsedag. Tilbuddet gælder ikke i følgende perioder (nævnte dage inklusiv): uge 6-7, søndag før Skærtorsdag, påskedag, pinsedag, uge 25-32, uge 41 samt søndag mellem den 23/12-1/1. Vi forbeholder os ret til at lukke for salg af dagsbilletter, hvis vi har mange gæster i parken og derfor ikke kan tilbyde jer en god oplevelse som dagsgæster. Gå glad i bad

Før brug af bassiner i badelandet er det vigtigt, at I husker at vaske hår og krop godt under bruseren i baderummene, der er i forbindelse med omklædningsrummet. God hygiejne hos alle badende giver en bedre badeoplevelse - derfor siger vi "Gå glad i bad".

Børn til og med 7 år må gå med en voksen i omklædningsrummet til det modsatte køn. Børn under 12 år skal være i følgeskab med en voksen over 18 år.

Når de små skal med i badelandet, skal de altid være iklædt både badeble og godkendte blebadebukser!
Reglen gælder alle børn, som endnu ikke er 100% renlige, for at undgå uheld i vandet, der medfører lukning af badelandet.

Blebadebukser skal være tætsiddende omkring lårene og maven.
Godkendte blebadebukser inkluderer for eksempel modellen Happy Nappy, der sælges i Parkshoppen, samt hos livredderen.
Badebleer alene er ikke tilladt i badeland.

Børn til og med 7 år må gå med i omklædningsrummet til det modsatte køn.