Åbningstider for dagsgæster

Mandag-fredag kl. 09.00 - 20.00 
Lørdag lukket
Søndag kl. 12.00 - 20.00


Tidsbestilling er ikke nødvendigt men hold jer opdateret om åbningstider og belægning via vores app.

Pris pr. person 65 DKK*
Pris pr. person om søndagen 75 DKK
(Børn fra 0 og til og med 2 år har gratis adgang)

Søndag har vi Plask & Pizza – læs mere nedenfor.

*Der er lukket for dagsgæster til vores badeland i alle skoleferier, dvs. uge 7, 8, påskeferien, uge 26-32 og uge 42, og vi forbeholder os ret til at lukke for salg af dagsbilletter, hvis vi har mange gæster i parken og derfor ikke kan tilbyde jer en god oplevelse som dagsgæster. 

Plask & pizza

Få en forrygende søndag* med familien i vores tropiske badeland, og når sulten kalder, hopper I blot i tøjet og så serverer vi lækre pizzaer enten på tallerken eller som buffet i Brasseriet.

Der er adgang til badelandet fra kl. 12.00-20.00 ligesom der også serveres pizza i dette tidsrum (husk bordbestilling).
99 DKK pr. person.

Der kan reserveres et bord på: restaurant.sohojlandet@landal.com (besvares man-lør 8-17), ved samme dags ankomst, kan du bestille bord via vores Landal App, eller ved ankomst (bemærk i travle perioder kan der være ventetid på bordbestilling).

Børn til og med 2 år er gratis

*Der er lukket for dagsgæster til vores badeland i alle skoleferier, dvs. uge 7, 8, påskeferien, uge 26-32 og uge 42, og vi forbeholder os ret til at lukke for salg af dagsbilletter, hvis vi har mange gæster i parken og derfor ikke kan tilbyde jer en god oplevelse som dagsgæster. Gå glad i bad

Før brug af bassiner i badelandet er det vigtigt, at I husker at vaske hår og krop godt under bruseren i baderummene, der er i forbindelse med omklædningsrummet. God hygiejne hos alle badende giver en bedre badeoplevelse - derfor siger vi "Gå glad i bad".

Børn til og med 7 år må gå med en voksen i omklædningsrummet til det modsatte køn. Børn under 12 år skal være i følgeskab med en voksen over 18 år.

Når de små skal med i badelandet, skal de altid være iklædt både badeble og godkendte blebadebukser!
Reglen gælder alle børn, som endnu ikke er 100% renlige, for at undgå uheld i vandet, der medfører lukning af badelandet.

Blebadebukser skal være tætsiddende omkring lårene og maven.
Godkendte blebadebukser inkluderer for eksempel modellen Happy Nappy, der sælges i Parkshoppen, samt hos livredderen.
Badebleer alene er ikke tilladt i badeland.

Børn til og med 7 år må gå med i omklædningsrummet til det modsatte køn.