Attraktioner

Landal Søhøjlandet ligger midt i det smukke og unikke Gjern Bakker tæt på Silkeborg. Slap af i den smukke danske natur og se de mange bakker, søer og skove - for eksempel ved at gå en tur eller leje en kano. Vil I have mere kulturrige oplevelser, kan I også besøge Aarhus blot 40 km væk.

Djurs Sommerland – Nordens største sommerland

Nimtofte
Oplev Danmarks største rutschebaner, et kæmpestort Vandland og over 60 sjove forlystelser for hele familien – glæd jer til den nye DrageKongen og årets 2 superseje nyheder. Køb billetter med rabat hos Landal og gå direkte ind i Djurs Sommerland.
Læs mere herOmkring 70 kilometer fra ferieparken

Søerne ved Silkeborg

Silkeborg
Sejl i en rigtig båd eller tag på kanotur. Nyd den smukke natur og oplev søerne ved Silkeborg.
HjemmesideOmkring 13 kilometer fra ferieparken

Aqua Akvarium & Dyrepark

Jylland
Lær mere om alle dyrene i Danmark. I Aqua- og dyreparken kan du finde bævere, oddere, vaskebjørne, storke og andre dyr. Der er også en stor vandlegeplads!
HjemmesideOmkring 16 kilometer fra parken

Himmelbjerget

Søhøjlandet 
Himmelbjerget -danmarks højeste bjerg-147 m -med en fantastisk udsigt,  er beliggende mellem Ry og Silkeborg. På bjerget er der et 25 meter højt tårn fra 1875.
HjemmesideOmkring 24,5 kilometer fra ferieparken

Aarhus

Aarhus
Shopping og kultur! Aarhus er kendt for sine mange butikker, men det udendørs museum 'Den gamle By' og Aarhus teateret er også værd at besøge! Landal Søhøjlandet er kun 40 km væk fra denne fantastiske by.
HjemmesideOmkring 35,5 kilometer fra ferieparken

Flere tips

For endnu mere inspiration, besøg oplevelsesportalen Discover Denmark