Vandre- og cyketure

Tag vandrestøvlerne på eller lej en cykel på parken. En lækker morgenmad vil gøre jer klar til resten af dagen. Tag en fantastisk tur gennem det kulturelle- og bakkede område. Langdistanceruten ´"Montferlandse Toppen Wandelroute" forbinder de 18 Montferlandse bakker, som tilbyder varierede vandrestier, der kan opdeles i sektioner.

Cykelruter

Uanset om I foretrækker at cykle eller at vandre, er der en mange muligheder i nærheden af parken. Hvis I starter ved parken, er der kilometervis af naturlig skønhed, som I kan cykle igennem. I Achterhoek kan I opleve de skønneste steder på de forskellige cykel ruter. Brug cykel netværket, hvor I kan planlægge jeres egen rute. Vælg de steder I gerne vil besøge, og lav ruten så lang som I vil.

I er velkommen til at komme forbi receptionen, for yderligere information eller tips!

Vandreture

Foretrækker I vandresko frem for cyklen? Efter en gåtur på 2,5 km fra parken, når I frem til skoven. Bestig Montferlandse top. Tag en vandretur til Bergherbos, se ud over bakkerne, markerne og de omkringliggende byer. Nyd naturen og den friske luft.

Efter en aktiv dag kan I nyde en drink på terrassen eller ved søen. Spis middag i Timbers Brasserie eller hyg med raclette i jeres feriebolig.

Bikes & More cykeludlejning

At være aktiv udenfor og opleve naturen, er selvfølgelig bedst gjort fra lejede cykler fra Bikes & More cykel udlejning på Landal Stroombroek. Leder I efter afslapning i form af en el-cykel, eller vil børnene udforske parken fra en go-kart? Der er mange muligheder.

På parken tilbyder vi VeloPlus cyklen

På parken tilbyder vi VeloPlus cykler. Denne specielle cykel gør det muligt for rullestolsbrugere at komme rundt i naturen med en ledsager. Ved hjælp af den vippelige rampe kan kørestolen nemt køres på cyklen og fastgøres. Dette sikrer en sikker og unik cykeloplevelse gennem omgivelserne! For mere information eller for at reservere en VeloPlus cykel, bedes du kontakte vores park.