Bo direkte ved vandet!

Den nye havnefront er bygget direkte ved vandet, og er en højkvalitets udvidelse af de 45 eksisterende ferieboliger på parken. Der tilbydes luksuriøst møblerede ferieboliger for to til otte personer, hvoraf mange er placeret på marinaens nye promenade. Den rummelige promenade inviterer dig til at gå en tur: Når promenaden er færdig, tilbyder den udover attraktive butikker og et varieret udvalg af restauranter, også på en stor indendørs legehal med nye spiltyper som sort lys golf og laser labyrint.
Bemærk: Havnefronten er stadig under ombygning. Din feriebolig vil være færdig, men renoveringen rundt om vil forsætte. Faciliteterne er derfor stadig ikke muligt at benytte. Så snart butikkerne åbner på promenaden, informerer vi dig på denne hjemmeside. 

Ferieboliger nær stranden

Foretrækker I at bo i en feriebolig i dansk stil under jeres ophold på Landal Travemunde?

Se vores andre indkvarteringsmuligheder her.

Kan reserveres nu: Passat villaer

De nye Passat villaer i første række ved lystbådehavnen er uden sidestykke og byder på en særlig ferieoplevelse. Disse maritime luksuriøse boliger svæver bogstaveligt talt over vandet. Indretningen er helt perfekt: der findes bl.a. en pejs og et stort brusebad - nyd den unikke udsigt over vandet.

Promenade villaer

De moderne lejligheder på promenaden har en urban stil. Byggeriet er lavet i træ, har store vinduer, åbne terrasser og store balkoner. Fra lejlighederne kan I se den livlige lystbådehavn og floden Traves udmunding i Østersøen. Den brede sandstrand er kun få minutter væk.

Charmerende villaer

I villaen vågner I op ved stranden. De moderne lejligheder ligger skønt placeret midt i klitterne, og arkitekten har anvendt naturlige materialer bl.a. lyst træ, store vinduer, åbne terrasser og dejlige balkoner. I alle lejligheder er der et dampbad og en bruser. 8 personers lejligheden har tillige sin egen private sauna.

Maritim ferie- og oplevelsesverden

Ved udgangen af 2019 vil der være opført en maritim verden med butikker, restauranter, strandklub, eventyrgolf og indendørs legeparadis, I aktivitetscentret kan unge og ældre have det sjovt i hoppeborgen, på klatrevæggen, med indendørs eventyrgolf, i laser labyrinten eller prøve den 18-hullers eventyrgolfbane i det fri. Som afslutning til din aktive ferie, anbefaler vi en Sundowner i strandklubben.

Gastronomi og shopping oplevelse

I de mere end 20 butikker kan du nemt spadsere og shoppe - der bliver tilbudt alt fra kultur og unikke ting, til souvenirs og ferie læsning. Om „all-round oplevelsespromenade“ kan du også nemt spadsere til den anden side. Nyd den forskelligartede internationale gastronomi: Ved middagstid en snack i den hyggelige italienske restaurant eller en saftig burger til standen. Om eftermiddagen bør du ikke gå glip af en is og cappuccino, og til aftensmad kan du selv bestemme om det skal være fisk, asiatisk, steak eller tapas.