Praktisk info

Rutebeskrivelse til parken

Strandpark Travemünde
Dünenweg 2
D-23570 Travemünde

Ring
+49-(0)4502 848 88 00
Send en e-mail
travemuende@landal.de

Kørselsvejledning

Vinterdæk

Siden 28. November 2010 er det blevet lovpligtigt at have vinterdæk på bilen i Tyskland. 

Ankomst under et stormvarsel

Under et stormvarsel vil færgen, busserne og togene være midlertidigt lukket. Ved disse vejrforhold sejler Priwall færgen ikke. Hvis dette sker benyt denne rute i stedet: (A20 til Schönberg, B104 til Dassow, Dassow B105 til Pötenitz og hovedvejen til Priwall). Endelig: Vi anbefaler, at I tjekker www.adac.de, før I rejser, så I kender til de nuværende trafik- og vejrforhold.

Vejbeskrivelse til receptionen
For at komme til receptionen skal du dreje af ved Mecklenburger Landstrasse 39 og ind på Dünenweg. Kør venligst ikke via vejen Meeresrauschen.

Offentlig transport

Offentlig transport information telefon: +31 30 751 51 55, hjemmeside: www.ns.nl

Færgen fra Travemünde til halvøen Priwall

Prisen for en tur med personbil er € 4,60 eksklusiv € 1,70 for hver voksen og € 1,10 pr. barn, der bliver opkrævet en pris på € 1,10 for en cykel (priser pr. 01-01-21). Den samlede prisoversigt og priserne for turkort for flere rejser eller ugekort kan du finde på SV Lübeck hjemmeside (bytransport Lübeck).

FährTic appen
Ved at gøre brug af FährTic appen fra SV Lübeck, rejser du hver gang lettere, mere komfortabel og billigere med Priwall færgen. For mere information om dette, henvises der til info om FährTic appen.

Ankomst og afrejse

Kontakt venligst receptionen ved ankomst til parken. Der vil du modtage nøglen til din feriebolig samt nyttige oplysninger til din ferie. Hvis du ankommer uden for receptionens åbningstid, bedes du kontakte os på forhånd. Efter receptionens lukketid vil du modtage nøglen via et nøgleskab. Receptionen kan nås telefonisk på +49-(0)4502 848 88 00. E-mailadressen er: travemuende@landal.com.

Periode

Ankomst

Afrejse

Weekend Fredag fra 16:00 Mandag til 10:30
Man-fre Mandag fra 16:00 Fredag til 10:30
Fre-fre Fredag fra 16:00  Fredag til 10:30
Man-man
Mandag fra 16:00
Mandag til 10:30
TIP: I er selvfølgelig velkommen til at ankomme tidligere og benytte ferieparkens faciliteter.

Værd at vide

Fleksible ankomst dage

I bestemte perioder kan I ankomme alle dage i løbet af ugen. For mere information og booking kontakt vores Contact center på 70 23 20 30.

Opladestationer

Der er opladestation til elbiler på parken.

Betalingsmuligheder på parken

Ved alle faciliteter kan I betale med følgende: Kontant, dankort, VISA eller MasterCard.

Grill

Det er kun tilladt at grille på terrassen eller balkonen i indkvarteringstype 4B og 10BE. Det er ikke tilladt at grille ved andre boliger.

Parkering

Da parkering ikke er tilladt ved boligerne på Beachbay, beder vi jer bruge de anviste parkeringspladser i parkeringskælder. Garagen er 2,10 meter høj. Ved af- og pålæsning er der markerede områder der kan bruges i et par minutter.

Internetfaciliteter i parken

Der er gratis trådløs internetadgang i parken.

Kæledyr

I nogle boliger kan du medbringe op til to kæledyr mod et gebyr. Dette skal reserveres på forhånd. Tillægget er dkr. 43 pr. nat pr. kæledyr.

Vaskeri

Parken har et møntvaskeri med vaskemaskiner, tørretumblere og strygefaciliteter. Det koster 3 euro for to timer pr. person (kun 1 euro-mønter kan bruges).