Vandre- og cykelruter

I vil være klar til den nye dag efter I har spist vores lækre morgenmad med friske rundstykker. Kom ud og se alsidigheden I Overijssel. Tag familie og hund med på tur gennem skove og heder. Det er sjovt for alle. Før I slapper af i sofaen i ferieboligen, kan I bade jeres hund i hundebadet på parken.

Tag vandrestøvlerne

Hver dag kan I nyde den friske luft sammen. Oplev Sallandse Heuvelrug sammen med hele familen. Tag på en af de 9 ruter på World Time Path, som går langs parken. Ruten er i alt 50 kilometer lang. I kan også tage hunden med på en ekstra lang gåtur. Jeres trofaste firbenede ven kan slå sig løs i vandreområdet, og kan svømme i søen ved siden af parken. Efter en dag fyldt med sjov kan I hygge jer i ferieboligen, imens I lægger planer for den næste dag.

Vælg jeres egen cykelrute

Foretrækker I cykel frem for vandrestøvler? Prøv en af vores mange cykel- eller mountainbikeruter. Med cykelrute oversigten kan I tage ud på jeres egen cykelrute. I kan lave den så lang, som I har lyst til. Cykel gennem hederne og over bakkerne i området. Oplev de skønneste steder i Overijssels landskab. I kan også cykle til Deventer for at shoppe!

Bikes & More cykeludlejning

Hvis I ønsker at være aktive i naturen, hvorfor så ikke leje en cykel fra Bikes & More cykeludlejning på Landal Twenhaarsveld? Ønsker I komforten ved en elcykel? Eller vil børnene udforske parken på en gokart? Se alle vores muligheder.
Bikes & More cykeludlejning