Vandre- og cykelruter

Fra Landal Vierwaldstättersee har du udsigt ud over alpegiganterne Rigi og Pilatus. Vandre op til toppen af bjergene eller kør stærkt på mountainbike ruterne. Ruten Road der Schweiz, som tager dig langs Vierwaldstättersøen, er også en speciel vandrerute. Udsigten er altid fantastisk!

Uanset om du elsker cykling eller at vandre, så tilbyder parkens omgivelser uendelige muligheder. Tag på en bådtur til Luzern og besøg Verkehrshaus. Der er også meget at lave i byen Zürich, tag en spadsertur gennem de små gader, og oplev kulturen og shoppingmulighederne.

Og der er mere... for vandreentusiaster er det et ideelt startpunkt for at vandre i de schweiziske alper. Vandre op til Fronalpstock, en bjergtop med udsigt ud over de schweiziske søer. Turen er 14 kilometer og starter i Stoos. Ruten rundt om Morschach og Stoos kan selvfølgelig bruges af Nordic Walking entusiaster. Du kan selvfølgelig vælge mellem ruter med forskellige sværhedsgrader.

Emmetten har en Cykel Arena, hvor dem, der kører mountainbike, kan fare over flere forskellige forhindringer. Kunne du tænke dig at vide mere om vandre og cykelruterne? Du er mere en velkommen i receptionen, og så vil du med glæde hjælpe dig.
Mere om det nærtliggende område