Mad og drikke

Nyd en drink på terrassen, imens børnene leger på legepladsen. Kald på dem - nu er der pandekager!  Få kaffe og kage, en hurtig frokost eller en lækker aftensmad i parkens restaurant. Hvis I er lækkersultne, så kan I få en hurtig snack ved takeaway snackshoppen.

Et hurtigt overblik

Mad og drikke
  • Parkshop
  • Snackbar
  • Morgenmadsservice
  • Brødservice
  • Dagligvarer pakke stor
  • Dagligvarer pakke lille
  • Spis ude pakke

Lækre måltider

Har I ikke lyst til at  lave mad i aften? Så kan I tage på Café-Bistro Woods. Vælg noget lækkert fra menuen. Prøv en kulinarisk overraskelse med lokale specialiteter. Børnene kan vælge deres ynglings ret fra børnemenuen. Foretrækker du at spise i din egen feriebolig - bestil let og bekvemt din yndlingsret fra vores menukort ved hjælp af Landal GreenParks-appen og betal via Sofort overførsel, Klarna eller kreditkort.

Menuen bliver regelmæssigt opdateret. Du kan se det aktuelle menukort i Landal GreenParks-Appen.

Parkshop & Arrangementer

På ferieparken står Parkshoppen til din rådighed med sprøde friske morgenbrød, regionale produkter, friskpresset appelsinsaft, frisk frugt og friske grøntsager. Book blot en indkøbspakke før din ankomst og lad de første indkøb blive leveret bekvemt til din feriebolig. Den perfekte start på en ferie!

Meget praktisk

Under jeres ophold er der mulighed for et nemt måltid. Efter en sjov eftermiddag i vandet kan I købe en is, eller I kan nyde en nylavet pizza i jeres feriebolig. God og nem mad er en del af en dejlig ferie. I kan finde de lækreste snacks og takeaway mad hos Take-away og snack på parken.

Du kan se de aktuelle retter og bestille dem bekvemt i Landal GreenParks-Appen Du kan betale via Sofort overførsel, Klarna eller kreditkort.

Aktivitetsboks til ferieboligen

Overraskelser er skønt! Bestil en aktivitetsboks i vores app og se frem til en fantastisk overraskelse. Uanset om du vil lave chokolade-slikkepinde med børnene, bage en kage „uden at bage“, lave æblemos eller et øl- og vinsmagningssæt til en hyggelig aften i ferieboligen - Prøv det!
Du kan se de forskellige aktivitetsbokse og bestille dem bekvemt i Landal GreenParks-Appen. Du kan betale via Sofort overførsel, Klarna eller kreditkort.