Vandre- og cykelruter

Efter en lækker morgenmad er I klar til en ny dag i den friske luft. Oplev den naturlige skønhed af Saar/Hunsrück regionen. Der er uendelige kilometer af natur som venter på, at I udforsker det til fods, på cykel eller i bil. Tag på opdagelse sammen og nyd hinandens selvskab og naturen omkring jer.

På opdagelse sammen

Uanset om I ønsker at være aktive eller at slappe af, så har dette område noget til alle. Landal Warsberg er placeret blandt enge og vinmarker. Tæt på parken er landsbyen Saarburg. Hvad med en vandre- eller cykeltur i landskabet, en bådtur på floden Saar eller vil I hellere opleve området i bil? Der er mere information om de forskellige ruter i receptionen, og der er også information om udflugter og aktive pakker. I er velkommen til at kigge forbi!
Tips til attraktionerne

Vandreture

Tag vandrestøvlerne på og tag på opdagelse i landskabet og kulturen omkring parken. Vandre gennem den skønne natur og nyd de smukke udsigter. Tage på en byvandring i den travle by Saarburg og afslut dagen på en hyggelig café. På vin udflugter kan vinbønder fortælle jer om den seneste høst. Forskellige vandreruter passerer gennem Saar/Hunsrück, som også giver mulighed for at opleve de smukkeste steder i området.

Cykelruter

At cykle i dette område er en oplevelse. Oplev naturen rundt om parken med en af de mange cykelruter. Når I får vinden i håret, så kan I rigtig mærke feriestemningen. Tag en cykeltur gennem Hunsrück, følg Saar cykelruten langs floden, eller tag udfordringen op og hop på en mountainbike. Efter en aktiv dag kan I hygge med en raclette grillaften i jeres feriebolig, eller få en hurtig snack fra Take-away og snack shoppen.

Cykeludlejning

I behøver ikke medbringe egne cykler for at opleve det nærtliggende område på ferien. I kan leje cykler på parken. Vi elsker at gøre tingene nemme for jer. I kan leje dame-, herre- og børnecykler, gokarts, barnesæder m.m.
Cykeludlejning