Tag hunden med

Jeres hund er mere end velkommen hos Landal Wirfttal. Nyd en dejlig ferie sammen med familien og hund. Parken tilbyder både specielle hunde boliger, stier til gåture og andre skønne faciliteter til hunde, hvilket giver jer og jeres firebenede ven endnu mere grund til at nyde ferien.
Se videoen

Et hurtigt overblik

Med din hund
  • Hundelegeplads
  • Hundebane
  • Hundebad med varmt vand
  • Hundaffaldsposer på parken
  • Hundefoder i Parkshoppen
  • Hundeartikler i Parkshoppen

Hunde-venlige boliger

På Landal Wirfttal kan ferien holdes sammen med jeres bedste ven i en speciel hundevenlig bolig, der er udstyret med en plastik hundekurv, en bænk samt højdejusterbare mad- og vandskåle. Hunden kan til enhver tid komme ud i den lukkede have. Der er faciliteter til både hunde og deres ejere.

4-personers hundevenlig bungalow | 6-personers hundevenlig bungalow  

Hunde bad

Hunden har mulighed for at boltre sig i smukke og naturlige omgivelser. Er jeres hund blevet beskidt efter at den har løbet og svømmet hele dagen? Lad den hygge sig med at blive spulet igennem i den varme hundebruser i jeres specielle hundevenlige bolig. I kan også bruge fælles hundebruseren.

Hunde legeplads med agility bane

Slå jer løs, leg og hav det sjovt. Jeres hund har mulighed for at boltre sig på den nye hundelegeplads med agility bane. Syv forskellige forhindringer gør en eftermiddag på legepladsen til en uforglemmelig oplevelse. Først slalom og over den første forhindring, så op af stigningen og et hurtigt spring ned igen. Forsigtigt over vippen og så hurtigt løbe op på bjerget.

Hundehuset med -frisør, -træning og hundepension

Kun 20 minutters kørsel fra Landal Wirfttal finder I Haus der Hunde, et gæstehus til hunde med en hundefrisør og en hundeskole, alt samlet ét sted. Ønsker I at få et par timer i hundetræning? Nyd en sjov og lærerig dag på hundeskolen. Har I lyst til en dag uden din trofaste firbenede ven? Så kan jeres hund blive passet her, og have det rigtig godt!