Attraktioner

Når du går (eller sejler) ud af parken, befinder du dig lige midt i naturområdet De Bernisse, som er opkaldt efter de små vandløb, som bugter sig igennem området.  Små søer og vandløb, sumpede skovområder og enge ligger og venter på dig. En udflugt længere væk fra parken bringer dig langs maleriske landsbyer som Oud-Beijerland og små turistiske kystbyer som Rockanje. Efter en halv times kørsel er du i metropolen Rotterdam, hvor alt fra shopping, teatre, museer, fest og farver til gode restauranter venter. Der er nok at se og opleve! 

Zuidland

En gammel og stemningsfuld hollandsk landsby med et historisk bycentrum, sådan som de blev bygget for et par århundreder siden. Det er Zuidland, en 10 minutters gåtur fra parken. I godt vejr kan du her tage en dukkert i den udendørs swimmingpool. Hvad enten vejret er godt eller ej, kan du altid snuse rundt blandt de lokale produkter i det overdækkede butikscenter. De hyggelige lokalbutikker er altid et besøg værd.
HjemmesideOmkring 900 meter fra ferieparken

Het Haringvliet

Het Haringvliet er et projekt, som er udarbejdet af forskellige naturfredningsorganisationer (bl.a. den hollandske organisation Natuurmonumenten), hvor tilstrømningen af saltvand fra Nordsøen til det gamle hollandske delta-område, skal give naturen her nye udviklingsmuligheder. Her kan du spotte forskellige vandrefisk og trækfugle, der har (gen)opdaget området som foder-, hvile- og yngleplads.
HjemmesideOmkring 8 kilometer fra ferieparken

Oud-Beijerland

Schalkenmehren
Dauner Maare søerne er også kendt som 'øjnene af Eifel' regionen. Søerne er fremragende til vandsport og bådudlejning, og er også meget kendte naturreservater.
HjemmesideOmkring 16 kilometer fra ferieparken

Metropool Rotterdam

Tag en drink i Oude Haven, gå på opdagelse i Markthal eller nyd kunst og kultur i Museumpark eller et af de mange teatre og koncertsteder. Rotterdam har alt.
HjemmesideOmkring 30 kilometer fra ferieparken

Diergaarde Blijdorp zoologiske have

‘Dyreversitetens’ paradis må, som en af de ældste zoologiske haver i landet, ikke mangle på din udflugtsliste. Stå ansigt til ansigt med isbjørne og næsehorn, prøv at vandre over havets bund i glashuset Oceanium. Det er helt sikkert en spektakulær oplevelse!
HjemmesideOmkring 30 kilometer fra ferieparken

Fæstningsbyen Brielle

Brielle er en malerisk lille fæstningsby i Sydholland, hvor du kan slentre langs historiske monumenter ved vandet og nyde en drink eller en bid mad på en af de hyggelige udendørs caféer. En eftermiddag med besøg i de små, specielle lokalbutikker, som sælger regionens lokale produkter, kan helt sikkert også anbefales.
HjemmesideOmkring 13 kilometer fra ferieparken