Aktiviteter

Aktiviteter for hele familien

Vil I gerne holde den perfekte familieferie for både små og store familiemedlemmer? Så er Landal GreenParks jeres næste feriedestination, for vi kombinerer afslapning med aktiviteter, så alle kan holde lige netop dén ferie, de har behov for. Med vores ferieparker beliggende rundt i Danmark, er der aldrig langt til den nærmeste feriepark, hvor I kan boltre jer i et væld af indendørs aktiviteter og udendørs aktiviteter.

Aktiviteter i skolernes ferier

Uanset om kalenderen siger februar eller juli vil vores indendørs aktiviteter være det perfekte match for jer. I kan altså både holde jeres vinterferie, påskeferie, sommerferie, juleferie eller noget helt fjerde i en af vores ferieparker, hvis I har brug for at trække stikket og blot nyde hinandens selskab uden daglige pligter og kedelige hverdagsrutiner.

Landal Adventure: vores nye spil til børn

Tager du børnene med på Landal GreenParks inden længe? Så download vores nyeste innovative app Landal Adventure, og send dine børn på en digital ekspidition på parken. Med de indsamlede materialer kan de selv udtænke og bygge en digital træhytte. Del med #OpdagLandal, og få chancen for at vinde et ophold i en rigtig træhytte på Landal Miggelenberg.
Find din ideelle feriebolig
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Park - generelt
  • Park lokation
  • Park karakter
  • Specielle boliger