Fårup Sommerland - Danmarks ældste sommerland

Selvom I hos Landal GreenParks altid er garanteret massevis af sjov og underholdning for hele familien i vores ferieparker, ved vi også, at en dagstur til Fårup Sommerland kan sætte lidt ekstra krydderi på familieferien.

Med en beliggenhed i Blokhus er der ikke langt til forlystelsesparken fra vores tre nordjyske ferieparker Landal Fyrklit, Landal Rønbjerg og Landal Grønhøj Strand. Lad hele familien samles om en fantastisk ferie, hvor der både er plads til action og afslapning, og hvor I ikke behøver at planlægge opholdet ned til mindste detalje - I kan gøre lige, hvad I har lyst til i det tempo, som passer jer.

Book nu

Få 10 % rabat på indgangsbilletten

Når I bor på én af de tre nordjyske parker; Landal Fyrklit, Landal Grønhøj eller Landal Rønbjerg har I mulighed for at spare 10% på indgangsbilletten til Fårup Sommerland. I receptionen kan I få udleveret en kupon med en rabatkode, som skal benyttes ved online bestilling af billetter til Faarup Sommerland.


For at opnå rabatten skal billetterne bookes online på Fårup Sommerlands hjemmeside.

Hele familien er garanteret underholdning i topklasse, hvis I booker overnatning tæt på Fårup Sommerland. Både familiens yngste og ældste medlemmer vil kunne nyde en weekend i en af vores ferieparker og et besøg i forlystelsesparken.

Start ferien ud med at komme ned i gear i vores feriepark: tag et smut på stranden, leg på legepladserne eller stress af i vores boblebad. Når batterierne er ladet op, kan I besøge Fårup Sommerland og give den gas i de mange forlystelser og Aquaparken, Danmarks største vandland. Og hvis ikke én dag i forlystelsesparken er nok, kan I uden problemer tage den korte køretur dertil fra vores ferieparker flere dage i streg.

Overnatning ved Fårup Sommerland

Der er mange fordele ved at booke overnatning ved forlystelsesparken Fårup Sommerland, for I har nemlig uanede muligheder for at boltre jer i seværdigheder, attraktioner og underholdende aktiviteter - både hos Landal GreenParks og i Fårup Sommerland.

Hvis I bor langt fra det nordjyske, er det en ideel løsning af booke overnatning i en af vores ferieparker, så I kan nyde dagene i et tempo, der passer alle medlemmer i familien.

Aktiviteter for hele familien

Hvad end I er til action eller afslapning, er forlystelsesparken et perfekt valg, når hele familien er afsted. Parken huser en af Danmarks vildeste rutsjebaner, men også Danmarks største vandland, hvor der, udover hæsblæsende bølgebrus og vandkanoner, også er plads til afslapning og dasen i solen. Det betyder altså, at hele familien, ung som gammel, har mulighed for at få en eller flere fantastiske feriedage.
Forlystelser for hele familien
Når I besøger Fårup Sommerland, er der mere end 60 forlystelser, som I kan prøve. Alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland. Læs mere om alle Fårup Sommerlands forlystelser og hvor høj du skal være for at prøve de forskellige attraktioner.

Fårup Sommerland kan i denne sæson præsentere en helt ny tematiseret rejse gennem skoven til de helt små guldklumper. Skovturen tager dig på en hyggelig ekspedition gennem skovlandskabet - forbi plaskende vandfald, den eventyrlige dyrehøj og skovhuggerens hjem - mod Fårup Savværk!

I kan glæde jer til at prøve Fårup Sommerlands nyhed for de mindste eventyrere – skovturen kan nemlig prøves af børn fra helt ned til 0 år!

Højde- og alderskrav
Børn under 110 cm kun i følge med voksen

Er du klar til at prøve Danmarks hurtigste trærutsjebane? Med en tophastighed på 75 km/t er Falken Danmarks hurtigste trærutsjebane. Vi garanterer, at det bliver en vild oplevelse, og at du får en vild fornemmelse i maven, når du skrigende blæser i gennem de 622 hæsblæsende rutsjebanemeter.

Klar, parat, skriiig!

Højde- og alderskrav
Min. 110 cm. Under 130 cm kun i følge med voksen

Orkanen er en fantastisk og hæsblæsende rutsjebane for hele familien. Den har alt hvad adrenalinhungrende fartdjævle med hang til store højder og dybe fald tør drømme om! Orkanen løfter dig højt op i luften for derefter at suse under vandet igennem en undersøisk tunnel.

Orkanen er hele 453 vilde meter, og farten når helt op på 75 km/t!

Højde- og alderskrav
Min 105 og max 205 cm

Du skal ikke være bange for højder, hvis du skal prøve Saven, der er parkens hidtil højeste rutsjebane på hele 24 meter. Saven er den eneste rutsjebane i Danmark, som kører både forlæns og baglæns ! Saven er en forlystelse for hele familien, da den kan prøves af fartglade gæster helt ned til 95 cm.

Højde- og alderskrav
Min. 95 cm. Under 120 cm, kun i følge med voksen

Lynet er en af Danmarks vildeste forlystelser. Her bliver du kastet af sted med en acceleration, der bringer dig fra 0 til 80 km/t på bare 2 sekunder .
Accelerationen, der kan måle sig med de hurtigste Formel 1-biler, skabes ved hjælp af elektromagnetisme.

Højde- og alderskrav
Min. 120 cm.

Aquaparken i Fårup Sommerland er et badeland for hele familien. Det store badeland byder på et hav af sjove forlystelser til vandhunde i alle aldre lige fra vandrutsjebanen Vandkanonen med et frit fald til Regnskoven, som er et stort vandlegeland. Så på med badetøjet, og hop ned i et af de mange bassiner i Danmarks største badeland!

Aquaparken er åben fra d. 5. juni til d. 22. august 2021

Parker i nærheden

Park Afstand  By
Landal Grønhøj Strand
12 km
Løkken
Landal Fyrklit 47 km Hirtshals
Landal Rønbjerg
60 km Ranum
Book din næste ferie midt i naturen
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato