Selvom I hos Landal GreenParks altid er garanteret massevis af sjov og underholdning for hele familien i vores ferieparker, ved vi også, at en dagstur til Fårup Sommerland kan sætte lidt ekstra krydderi på familieferien. Med en beliggenhed i Blokhus er der ikke langt til forlystelsesparken fra vores tre nordjyske ferieparker Landal Fyrklit, Landal Rønbjerg og Landal Grønhøj Strand. Lad hele familien samles om en fantastisk ferie, hvor der både er plads til action og afslapning, og hvor I ikke behøver at planlægge opholdet ned til mindste detalje - I kan gøre lige, hvad I har lyst til i det tempo, som passer jer.
Se mere her

Sjov for hele familien

Hele familien er garanteret underholdning i topklasse, hvis I booker overnatning tæt på Fårup Sommerland. Både familiens yngste og ældste medlemmer vil kunne nyde en weekend i en af vores ferieparker og et besøg i forlystelsesparken. Start ferien ud med at komme ned i gear i vores feriepark: tag et smut på stranden, leg på legepladserne eller stress af i vores jacuzzi. Når batterierne er ladet op, kan I besøge Fårup Sommerland og give den gas i de mange forlystelser og Aquaparken, Danmarks største vandland. Og hvis ikke én dag i forlystelsesparken er nok, kan I uden problemer tage den korte køretur dertil fra vores ferieparker flere dage i streg. 

Overnatning ved Fårup Sommerland

Der er mange fordele ved at booke overnatning ved forlystelsesparken, for I har nemlig uanede muligheder for at boltre jer i seværdigheder, attraktioner og underholdende aktiviteter - både hos Landal GreenParks og i Fårup Sommerland.
Hvis I bor langt fra det nordjyske, er det en ideel løsning af booke overnatning i en af vores ferieparker, så I kan nyde dagene i et tempo, der passer alle medlemmer i familien.

Parker i nærheden

Park Afstand  By
Landal Grønhøj Strand
12 km
Løkken
Landal Fyrklit 47 km Hirtshals
Landal Rønbjerg
60 km Ranum

Få 10 % rabat på indgangsbilletten

Når I bor på én af de tre nordjyske parker; Landal Fyrklit, Landal Grønhøj eller Landal Rønbjerg har I mulighed for at spare 10% på indgangsbilletten til Fårup Sommerland.

For at opnå rabatten skal billetterne bookes online på Fårup Sommerlands hjemmeside.

Aktiviteter for hele familien

Hvad end I er til action eller afslapning, er forlystelsesparken et perfekt valg, når hele familien er afsted. Parken huser en af Danmarks vildeste rutsjebaner, men også Danmarks største vandland, hvor der, udover hæsblæsende bølgebrus og vandkanoner, også er plads til afslapning og dasen i solen. Det betyder altså, at hele familien, ung som gammel, har mulighed for at få en eller flere fantastiske feriedage.