Gå på opdagelse i LEGO House

Hos Landal GreenParks har vi massevis af aktiviteter for hele familien, men vi anbefaler også, at I besøger de fantastiske og spændende seværdigheder, der findes omkring vores ferieparker. Hos Landal Søhøjlandet, Landal Middelfart og Landal Seawest får I overnatning tæt på LEGO House i Billund i

Book nu


    naturskønne omgivelser, hvor hele familien kan nyde en afslappende ferie. I bestemmer helt selv tempoet på jeres ferie, hvor I kan konkurrere på fodboldbanen eller slappe af i ferieboligen. Med andre ord kan I holde en ferie for både store og små i vores ferieparker.

LEGO House

Vi kan varmt anbefale et besøg hos LEGO House i Billund, der er udstyret med massevis af sjove aktiviteter og udstillinger. Oplevelseshuset er intet mindre end 12.000 m2 stort og rummer hele 25 millioner LEGO klodser. Der er altså rig mulighed for at hele familien kan boltre sig i de store og små firkantede klodser og opleve husets forskellige zoner. I kan lade kreativiteten få frit løb og prøve kræfter med alverdens forskellige kreationer med de mange forskellige, farverige klodser.

Når I booker ferie hos Landal GreenParks, har I rig mulighed for at finde den helt rigtige feriebolig til jeres familie, uanset om I 4 eller 22 familiemedlemmer afsted, eller om I vil holde ferie i to dage, en uge eller mere. Vores imødekommende personale sidder altid klar ved tasterne eller telefonerne til at hjælpe jer, hvis I er tvivl om, hvilken feriepark eller hvilken feriebolig I skal vælge til jeres næste familieferie.

Aktiviteter for hele familien hos Landal GreenParks

Uanset om I besøger Landal Seawest, Landal Middelfart eller Landal Søhøjlandet, kan hele familien udforske en lang række forskellige aktiviteter, hvor der er noget for enhver smag og ethvert aktivitetsniveau. I vores parker finder I alt fra bordtennis til badeland, men I kan bestemt også nyde de naturskønne områder, der omringer alle vores parker. Medbring jeres cykler eller lej dem hos os, gå en lang tur i det bølgende landskab, eller gå en tur dybt ind i skoven for at plukke svampe eller urter.
Uforglemmeligt besøg hos LEGO House
Hos LEGO House i Billund får I også et uforglemmeligt besøg på MINI CHEF Familierestaurant, hvor I er garanteret en sjov og legende madoplevelse for hele familien. I bygger selv jeres bestilling med fire LEGO klodser, som skal scannes ved bordet, hvorefter maden serveres af serveringsrobotter i LEGO-kasser. Der er altså en rigtig god chance for at I får én på opleveren, når I booker overnatning nær LEGO House, for hele familien er garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige, hvad end det gælder kreative udfordringer eller anderledes madoplevelser.

Når I booker overnatning tæt på LEGO House i Billund, er der naturligvis rig mulighed for at hele familien kan boltre sig i de mange fantastiske seværdigheder, der ligger i området omkring LEGO House: LEGOLAND, Lalandia, Skulpturpark Billund og mange flere. I kan også hoppe på en flyver i Billund Lufthavn og tage de sidste feriedage sydpå. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan jeres familieferie skal udformes.
Book din næste ferie midt i naturen
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato