Nyd jeres ferie i nærheden af LEGOLAND i Landal GreenParks ferieboliger

Ferie betyder for de fleste afslapning, ro og fred og ikke mindst nye oplevelser. Holder I jeres ferie hos Landal Seawest eller Landal Middelfart, kan I køre et smut forbi Billund og nyde en hel dag i LEGOLANDs forlystelsespark. Forestil dig en park fyldt med LEGO - bogstaveligt talt. Det taler bestemt ikke kun til børn, men til alle aldre. Men det er desværre ikke for alle, at Billund lige er en kort

Book nu

    køretur væk. Hos Landal GreenParks kan du og din familie få jeres egen feriebolig, hvor I kan holde ferie, både forlænget weekend eller længere ferier. Vores ferieparker kan være rammen for jeres overnatning eller ferie i Jylland, og I kan få besøgt LEGOLAND, der lokker.

Undgå transport frem og tilbage til LEGOLAND

Billund er for mange lig med flyafgange og måske en lidt stressende lufthavn, men også LEGOLAND, nemlig en af de mest kendte og besøgte forlystelsesparker i hele Danmark. Parken, der er propfyldt med LEGO, taler ikke kun til de yngre medlemmer af familien, men til børn i alle aldre.

Det eneste minus kan være den lange køretur til Billund. Og ikke mindst den lange tur retur. Det kan en overnatning eller en forlænget weekend hos Landal Middelfart eller Landal Seawest være svaret på. I vores feriepark er der mulighed for at overnatte i en komfortabel feriebolig til hele familien eller hele venneflokken, hvor ferieboligen kan være basen for hele jeres tur.

Parker i nærheden

Park Afstand By
 Landal Middelfart  60 km  Middelfart
 Landal Seawest  65 km  Nørre Nebel
 Landal Søhøjlandet
 83 km  Gjern

En feriebolig omringet af smuk natur og tæt på LEGOLAND

Hvor dejligt lyder en feriebolig omringet af skøn natur kombineret med, at I kan tage på dagsture hvorhen I vil? Med ferieboligen følger alle muligheder med - om I vil slappe af en hel dag i ferieparken eller på tur til attraktioner i nærheden - eksempelvis LEGOLAND i nærheden af ferieparken og måske prøve deres forlystelse ‘Flying Eagle’, rutsjebanen som er 11 meter over jorden, eller måske I vil prøve deres 4D biograf ‘LEGO NINJAGO’, hvor alle sanser bliver aktiveret.

Ferie handler om at gøre, hvad man har lyst til og tage en masse gode oplevelser med hjem. Alt I skal gøre, er at vælge hvilken feriebolig-type, der vil passe godt til jeres ønsker og behov alt efter om I er en børnefamilie, et par, der trænger til en getaway eller hele venneflokken, som trænger til afbræk fra hverdagen. Bestil ferien og glæd jer til en afslappende og oplevelsesrig ferie i skønne omgivelser hos Landal GreenParks.
Ferieboligen kan skabe rammen for jeres ferie
Drømmer familien eller måske alle vennerne om at turen skal gå til LEGOLAND, og kræver det en overnatning eller flere? Så kan I i stedet for en bekostelig hotelovernatning leje en af vores ferieboliger i nærheden af LEGOLAND, hvor I selv kan kokkerere sammen i et fuldt udstyret køkken. Hos os kan I vælge mellem forskellige ferieboliger alt efter, hvor mange I skal overnatte - helt op til 12 mennesker, hvor der er rigeligt med plads, også til at kunne lukke døren og nyde stilheden for en stund. I kan også vælge, om der skal være lidt ekstra luksus i jeres feriebolig, hvor I eksempelvis kan bestille en feriebolig med forskellige tilkøb. I kan vælge at få en dampende sauna, boblebad eller en solseng til jeres feriebolig, hvis I drømmer om lidt mere luksus.
Book din næste ferie tæt på danske attraktioner
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato