Book weekendophold tæt på Tivoli Friheden

Hvorfor ikke kombinere familieferien i naturskønne omgivelser med en actionfyldt dag i Tivoli Friheden i smilets by, Aarhus. Mulighederne er mange, når I booker ferie i vores ferieparker - og hvis I besøger os i enten Ebeltoft eller Søhøjlandet, er der ikke langt til Aarhus’ forlystelsespark, Tivoli Friheden. Her kan hele familien nyde en dag eller to fyldt med sjov og underholdning.

Book nu

    Med overnatning i vores ferieparker er der aldrig langt til nærmeste attraktion, og Aarhus er bestemt et besøg værd, når I booker ferie i det midtjyske. Byen byder på massevis af seværdigheder og aktiviteter og med et weekendophold tæt på Tivoli Friheden, er I næsten garanteret en perfekt ferie.

    Læs mere her

Hos Landal GreenParks har vi ferieboliger, der matcher enhver familie, både hvad angår størrelse og faciliteter. Om I er en familie på 4, 8 eller 12 personer er underordnet, for vi har massevis af boliger, der matcher både den lille og den store familie. Det giver jer rig mulighed for at kunne samles hele familien med flere generationer under ét tag. Tag bedstemor og bedstefar under armen, og giv dem en fantastisk familieferie, hvor I alle sammen kan komme tættere på hinanden.

Kom ned i gear hos Landal GreenParks

Start ferien ud med et par dage i vores naturskønne feriepark, og lad batterierne op. Konkurrér på minigolfbanen, hop på hoppepuden, slap af i saunaen eller noget helt fjerde. Der er aktiviteter til alle aldre - også til de voksne med barnlige sjæle.

Når batterierne er ladet op, kan I køre en tur til smilets by og besøge Tivoli Friheden. Her kan I give den fuld gas i diverse forlystelser og nyde en koncert under åben himmel. Og slut så ferien af med en dag eller to mere i vores feriepark. Det kalder vi den perfekte opskrift på en familieferie!

Nyd jeres ferie i Tivoli Friheden

Det er absolut ikke fordi, der ikke er nok aktiviteter for familien i vores ferieparker, men vi ved også, at det kan være ekstra spændende og sjovt for børnene at komme en tur i tivoli. Derfor er det ideelt at tage køreturen til Aarhus og besøge byens charmerende tivoli, der ikke ligger langt fra hverken byliv, vand eller skov. Og med en ferie i en af vores ferieparker får i overnatningsmuligheder nær Tivoli Friheden, som er langt mere i børnehøjde end Aarhus’ hoteller.

Begivenheder for store og små

Med en ferie eller et weekendophold tæt på Tivoli Friheden er i garanteret events og aktiviteter for både store og små i familien. Forlystelsesparken har massevis af begivenheder i kalenderen hele året rundt med alt fra udendørs koncerter til vennedage for de mindste til foredrag. Der er altså noget for enhver smag, og hvad er bedre end at slutte en dag i tivoli af med en god koncert under åben himmel?

Smilets by, Aarhus

Når I besøger Tivoli Friheden i hjertet af Aarhus, ligger det lige til højrebenet at slentre en tur ned i centrum af byen. Her kan I besøge de mange specialbutikker i Latinerkvarteret, spise et måltid på en fortovscafé, slikke sol i en af byens mange parker eller noget helt fjerde - mulighederne er mange, og det er næsten kun jeres fantasi der sætter grænser for, hvilket eventyr I vil begive jer ud på i smilets by.
Ferieparker i Danmark | Landal GreenParks
Parker i nærheden
Park Afstand By
 Landal Søhøjlandet
 36 km  Gjern
 Landal Ebeltoft  59 km  Ebeltoft
 Landal Rønbjerg
 133 km  Ranum
Book din næste ferie tæt på danske attraktioner
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato