Hold ferie tæt på Råbjerg Mile

Hvis du gerne vil have en fuldkommen unik naturoplevelse, anbefaler vi, at du besøger Råbjerg Mile på toppen af Danmark, der med sine fantastiske sandbanker er landets største vandreklit. Og hvorfor ikke kombinere besøget med en miniferie hos Landal GreenParks? Her kan I boltre jer i massevis af underholdende aktiviteter for hele familien. Mulighederne er mange, og vi garanterer, at der en aktivitet for ethvert familiemedlem.

Book nu

    Råbjerg Mile ligger kun en kort køretur væk fra Landal Grønhøj Strand beliggende mellem Blokhus og Løkken i Nordjylland. Milen består af en 1000 meter lang og bred sandbunke indeholdende hele 4 millioner m3 sand. På toppen af milen er en helt fantastisk udsigt udover landskabet, som kan betragtes i timevis, og det er med garanti en unik og mindeværdig oplevelse for både store og små i familien.

Storslået natur ved Råbjerg Mile

Når I booker en ferie tæt på Råbjerg Mile hos Landal GreenParks, kan I forvente at være omgivet af smuk og storslået natur. Når I besøger Landal Grønhøj Strand, har I nemlig mulighed for at tage ud i landskabet og betragte flere fantastiske naturskønne områder foruden dem, der er beliggende omkring vores park.

Book overnatning nær Råbjerg Mile

I vores ferieparker finder I en lang række forskellige ferieboliger, som hele familien kan samles i for at nyde en afslappende og hyggelig ferie. Vores ferieboliger kan huse op til 6 personer, så der er rig mulighed for at invitere hele familien med på ferie i naturskønne omgivelser. Og hvad end I skal afsted en weekend, 14 dage eller mere, kan I holde ferien hos os. Med andre ord er der altså rig mulighed for at holde ferie tæt på Råbjerg Mile i et afslappende og familievenligt miljø.

Historien bag...

Vi anbefaler en tur til Råbjerg Mile, som bærer på en lang og spændende historie. Tilbage i 1500- og 1600-tallet var områderne omkring Skagen hærget af sandflugt, der betød, at sandet blev ført ind på land fra vest og samlede sig i store klitter. Det er endnu uvist præcist, hvorfor sandflugten opstod, men teorierne går på, at det koldere klima – også kaldet den lille istid – var den afgørende faktor. Den dag i dag er Råbjerg Mile stadig på en såkaldt sandflugt, hvor området hvert år gennemsnitligt rykker sig 15 kilometer ind mod land. Det betyder, at milen om 100-200 år vil dække hovedvejen til Skagen, og de træer og andet natur, der lige nu er dybt begravet under milen, vil dukke frem igen.

Book din næste ferie midt i naturen
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato