Skyl 2021 af dig og hop varm og veloplagt ind i 2022

Er det sundt at vinterbade? 

Kroppen nedkøles ekstremt hurtigt, kroppen stresses og der sættes gang i immunsystemet. Blodkarrene bliver motioneret, da de ved kulde trækker sig sammen i fingre og tæer og sender blodet til de indre organer. Når du kommer op af vandet, oplever du, at humøret stiger og at der spredes en varm og behagelig følelse i kroppen.
    Vinterbadere har færre sygedage end gennemsnittet, men om det skyldes, at det er de sunde, der vinterbader eller om det er vinterbadningen, der gør dem sunde, er endnu ikke helt afklaret. 

    Her kan du finde et godt sted tæt på vores parker til dit næste kolde gys.

Her kan du vinterbade på eller tæt ved vores danske parker

Ikke langt fra Landal Søhøjlandet findes Almind sø, hvor det er muligt at købe en dagsbillet til saunaen, der ligger i forbindelse med vinterbademuligheder.

Vesterhavet er ofte lidt voldsommere end andet hav, der omgiver Danmark. Derfor findes der ikke mange steder for vinterbadere her. Dog findes der en god badebro til vinterbadere ved Hvidbjerg Strand

Ligger tæt på en lækker strand med masser af muligheder for at vinterbade. Landal Grønhøj Strand arrangerer af og til, at der kommer en mobil sauna, så man kan få varmen efter det kolde dyp.  

Landal Fyrklit ligger lige ved den flotte hvide strand. Er man utrænet og gerne vil have vejledning af mere erfarne vinterbadere, så kan man møde op og bade med de kold piger og drenge, der bader hver dag i Hirtshals og som gerne guider nye vinterbadere. Som medlem af foreningen kan man også benytte saunahytten. 

Tæt på Landal Middelfart finder du en badebro, somkan give dig de ideelle forhold til en tur i vandet.  Middelfart har også havnebadet, hvor der findes en saunahytte. Det kræver dog medlemskab af havnebadet, for at man kan benytte saunahytten.

Her kan man enten bade fra stranden eller fra havnebadet, hvor der er en fin badebro,som kan benyttes.

Er placeret tæt på Limfjorden, som også byder på gode muligheder for at vinterbade. Landal Rønbjerg har desuden deres helt eget område med vildmarksbad, hvor du både kan opleve det koldegys og den varme sauna hele året.
Book din næste ferie midt i naturen
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato