Sensommer med forbehold for det danske vejr

Der findes ikke dårligt vejr, i hvert fald ikke hos Landal. Uanset om vejrudsigten siger regn, blæst eller høj sol, så er der masser at lave for store og små. 
  Nyd en skøn ferie med:
  • Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og faciliteter
  • Fri adgang til svømmehal/badeland
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og afrejsedag
  • Slutrengøring med i prisen

Indendørs faciliteter på vores danske parker

Vi tilbyder dig et væld af forskellige svømmebassiner på vores danske ferieparker, hvor du kan boltre dig i både indendørs- og udendørs pools. Du har endda også mulighed for at drømme dig væk til varmere himmelstrøg i et af vores subtropiske badelande.

Indendørs legeland

Hvis vejret driller eller børnene trænger til at bruge deres energi, så slip dem løs i ét af vores mange indendørs legeland. Her er der plads til at tumle rundt og prøve kræfter med klatretårnet, gangbroerne og rutsjebanen – men husk at sætte farten ned og hold tungen lige i munden, når I går på line!

Nyd en lækker middag

Slip for madlavningen og nyd en dejlig middag i skønne omgivelser. Flere af vores danske ferieparker har et bredt udvalg i restauranterne, så I kan slippe for madlavningen og nyde et lækkert måltid med familien.

Fif til aktiviteter i sommerregn

Nyd sommerregnen

Vand sætter altid gang i børns fantasi. Lad børnene hoppe i vandpytter og lad dem gå ud i haven i badetøj, så de kan nyde naturens brusebad. Duften af sommerregn er skøn.

Spil og skattejagt

I kan også spille spil eller hvad med at lave en skattejagt i huset med rebuser? Brug denne rebus generator til at lave sjove ledetråde, som I gemmer rundt omkring i huset og som leder hen til den næste ledetråd. Sidste post er selvfølgelig en skat.

Hop i vandet

At se regnen komme ind over havet, er et smukt syn. Selvom det regner er havet fortsat varmt, ofte føles det som om, det er varmere, når lufttemperaturen er lav. Er du frisk og hopper i bølgerne, når det regner, får du en helt særlig oplevelse.

Har du udforsket vores danske parker?

Nyd udsigten til hav eller klitter
Helt ud til den hvide sandstrand langs Skagerrak finder du Landal Fyrklit, her har du mulighed for at tage en forfriskende dukkert i havet lige nedenfor trappen eller nyde nogle af de andre aktiviteter for store og små bl.a. inden- og udendørspool med rutschebane. 

Book eks. 2 nætter d. 9. juli fra 2.300 DKK

Lækkert badeland og 5 km til stranden
Midt i den smukke vestjyske natur ligger Landal Seawest i gåafstand til strand og skov. Her kan hele familien opleve klitterne i Blåbjerg Klitplantage, som ligger lige ved siden af parken. Her finder I nogle af de bedste vandre- og mountainbikeruter i Danmark.

Book eks. 2 nætter d. 9. juli fra 3.565 DKK 

400 m fra Vesterhavet
Er I klar til en rigtig strandferie? Kun 400 meter fra Vesterhavet og den brede, hvide sandstrand ligger Landal Grønhøj Strand. Her kan I slappe af og nyde den danske natur i ro og mag på stranden eller ved poolen, eller I kan tilbringe den med fuld fart og masser aktiviteter.

Book eks. 2 nætter d. 9. juli fra 3.417 DKK