Sommerferie med forbehold for det danske vejr

Der findes ikke dårligt vejr, i hvert fald ikke hos Landal. Uanset om vejrudsigten siger regn, blæst eller høj sol, så er der masser at lave for store og små. 
  Nyd en skøn ferie med:
  • Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og faciliteter
  • Fri adgang til svømmehal/badeland
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og afrejsedag
  • Slutrengøring med i prisen

Indendørs faciliteter på vores danske parker

Vi tilbyder dig et væld af forskellige svømmebassiner på vores danske ferieparker, hvor du kan boltre dig i både indendørs- og udendørs pools. Du har endda også mulighed for at drømme dig væk til varmere himmelstrøg i et af vores subtropiske badelande.

Indendørs legeland

Hvis vejret driller eller børnene trænger til at bruge deres energi, så slip dem løs i ét af vores mange indendørs legeland. Her er der plads til at tumle rundt og prøve kræfter med klatretårnet, gangbroerne og rutsjebanen – men husk at sætte farten ned og hold tungen lige i munden, når I går på line!

Nyd en lækker middag

Slip for madlavningen og nyd en dejlig middag i skønne omgivelser. Flere af vores danske ferieparker har et bredt udvalg i restauranterne, så I kan slippe for madlavningen og nyde et lækkert måltid med familien.

Fif til aktiviteter i sommerregn

Nyd sommerregnen

Vand sætter altid gang i børns fantasi. Lad børnene hoppe i vandpytter og lad dem gå ud i haven i badetøj, så de kan nyde naturens brusebad. Duften af sommerregn er skøn.

Spil og skattejagt

I kan også spille spil eller hvad med at lave en skattejagt i huset med rebuser? Brug denne rebus generator til at lave sjove ledetråde, som I gemmer rundt omkring i huset og som leder hen til den næste ledetråd. Sidste post er selvfølgelig en skat.

Hop i vandet

At se regnen komme ind over havet, er et smukt syn. Selvom det regner er havet fortsat varmt, ofte føles det som om, det er varmere, når lufttemperaturen er lav. Er du frisk og hopper i bølgerne, når det regner, får du en helt særlig oplevelse.