Dayz Resorts er blevet til Landal GreenParks

Den hollandskstiftede ferieparkkæde Landal Greenparks er den suverænt største spiller på det europæiske ferieparkmarked. Kæden administrerer 86 ferieparker og flere end 15.000 ferieboliger fordelt over Holland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Belgien, Ungarn, Tjekkiet, Storbritannien og altså nu også Danmark.

Oplev de bedste ferie-dayz hos Landal GreenParks

Dayz Resorts er blevet til Landal GreenParks, som kan kalde sig Europas største ferieparkkæde. Det betyder sjovere og mere uforglemmelige oplevelser for din familie og dig. Selvom vi er blevet større, har vi ikke fået storhedsvanvid - tværtimod. Vi giver jer nemlig den samme nærværende, enestående og naturskønne ferie, hvor der er plads til hygge, fart over feltet og samvær i grønne omgivelser.

På alle vores fem parker vil badelandet og udendørsaktiviteter stadig danne ramme om jeres næste familieferie. Derudover kan I forvente øget fokus på service og involvering af lokalsamfundene. Vi ser meget frem til at byde jer velkommen til en uforglemmelig ferie.

Ferie midt i naturen

Uanset om I vil holde ferie ved kysten, i skoven eller på heden, kan I udfolde jer i en af vores ferieparker, hvor I vil opleve naturen på tætteste hold. Alle parker er regionalt og lokalt forankret, hvor der er plads til fysisk udfoldelse og afslapning. Hop op på cyklen, tag vandrestøvlerne på eller find badetøjet frem. Mulighederne er mange og med aktiviteter for alle familiens medlemmer, er I garanteret en oplevelsesrig ferie.

Med skiftet fra Dayz Resorts til Landal GreenParks kan I fremover forvente endnu flere fantastiske og uforglemmelige oplevelser, hvor både små og store i familien kan være med.

En sjov og aktiv ferie

Det er ikke kun udendørsaktiviteter, I kan boltre jer i, når I gæster en af vores ferieparker. I har nemlig også mulighed for at plaske rundt i badelandet, tumle i legelandet, slappe af i wellness og meget, meget andet. Hver eneste park har sit eget særpræg, så I kan finde den helt rette ferie for jer:
Med det nye navn Landal GreenParks følger ikke blot bedre og sjovere oplevelser for jer, men også et fortsat større fokus på bæredygtighed og et stort miljøhensyn. Det betyder, at 95 % af parkerne i dag er Green Key certificerede.
Find din ideelle feriebolig
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Park - generelt
  • Park lokation
  • Park karakter
  • Specielle boliger