Tour de France 2022

Danmark er et cykelland med masser af cykelstier og stolte cykeltraditioner. Alt dette hyldes når verdens største cykelløb - Tour de France har sin start i Danmark fredag d. 1. juli 2022.

Landal Middelfart og Landal Søhøjlandet byder på gode overnatningsmuligheder i eget feriehus, med parkering tæt på og I kan leje cykler eller medbringe jeres egne, hvis I ønsker at varme op til Tour de France ved selv at cykle en tur ud og udforske området omkring ferieparken. 

Fra jeres feriehus, har I god mulighed for at komme helt tæt på Tour de France feltet langs ruterne.. I kan også vælge den unikke oplevelse det er, at se det samlede Tour de France felt starte dagens etape fra startområdet eller I måske vil I hellere stå klar til at heppe på cykelrytterne, når de kæmper om etape sejren i opløbsfeltet og hylde sejrherren i målområdet.

Uanset, så er der gode muligheder for at være en del af den helt unikke oplevelse det bliver, når Tour de France kører 3 etaper i Danmark.
Book overnatning i forbindelse med Tour de France
Kombiner cykelløbet med et ophold
Mangler du overnatning, når du skal opleve verdens største cykelløb, Tour de France i Danmark? Book dit helt eget feriehus hos Landal Middelfart eller Landal Søhøjlandet, som ligger i nærheden af ruterne.

Du kan medbringe din egen cykel, til dit ophold hos Landal, da der er mange gode cykelruter i de naturskønne omgivelser omkring ferieparkerne. 

København - København
Fredag d. 1. juli 2022 skydes Tour de France i gang med 13 km enkeltstart i København.

Roskilde - Nyborg
Lørdag d. 2. juli 2022 køres 202 km som bl.a. tager cykelrytterne over Storebæltsbroen inden de kommer i mål i Nyborg. Der er kun 78,9 km fra målområdet (Nyborg) til Landal Middelfart. 

Se rutevejledningen her

Vejle - Sønderborg
Søndag d. 3. juli 2022 køres 182 km fra Vejle til Sønderborg. Dagen starter i Vejles korte men stejle bakker og turen går igennem Kolding, Haderslev og Aabenraa inden dagens målstreg krydses i Sønderborg.

Der er 32 km fra ruten i Vejle til Landal Middelfart. Se rutevejledningen her

Der er 75,2 km fra ruten i Vejle til Landal Søhøjlandet. Se rutevejledningen her.

Vil du opleve mere af Danmark?

Book jeres ophold her
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato