Ferie på Fyn – en eventyrlig oplevelse!

Tag familien med på ferie på Landal GreenParks nyeste skud på stammen, Landal Middelfart på Fyn.
Eventyrets Ø, hvor H.C. Andersen blev født, venter på at folde sig ud for jeres fødder og give hele familien en eventyrlig ferie.

Ferieparker på Fyn:

Vi har hele seks ferieparker i Danmark, hvor en af feriecentrene er beliggende på Fyn:

Ferieparken er utroligt smukt beliggende helt ned til Fænøsund og omkranset af skov.
Naturen er i fokus og byder på en perlerække af skønne, sjove og vilde oplevelser for hele familien med alt fra en rolig gåtur i skoven, til Hvalsafari på Lillebælt og Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro! 
Læs mere om hvad du kan opleve her
Uanset hvilke oplevelser I har lyst til og mod på, så venter der helt sikkert en skøn ferie hos Landal Middelfart.
Efter en hel dag i det fri, er det godt at komme tilbage til et dejligt feriehus, hvor I kan samles om et spil, lækker aftensmad og et godt glas vin.

Attraktioner og oplevelser på Fyn

Ferie på eventyrets ø! De fleste danskere, både store og små, kender til H.C. Andersens eventyr og i Odense har I mulighed for at besøge H.C Andersens barndomshjem som er omdannet til museum. Odense, som kun ligger 45 minutters kørsel fra Landal Middelfart, byder på mange muligheder og aktiviteter:

Ro og fordybelse for 2

Træk stikket ud og tag på en romantisk miniferie med én du holder af. Når I booker et ophold og overnatning på Landal Middelfart, kan I slappe helt af, lade romantikken blomstre og nyde en pause fra hverdagen.
Brug den smukke natur lige omkring jer, til en tur i skoven, prøv kræfter med kano eller kajak på vandet eller nyde en hyggelig dag med shopping og lækker frokost i Middelfart. Mulighederne er mange og det er helt op til jer hvordan I ønsker at nyde jeres pause fra hverdagen.
Vores park på Fyn