Ferie på Fyn – en eventyrlig oplevelse!

Tag familien med på ferie på Landal GreenParks nyeste skud på stammen, Landal Middelfart på Fyn.
Eventyrets Ø, hvor H.C. Andersen blev født, venter på at folde sig ud for jeres fødder og give hele familien en eventyrlig ferie. 

Ferieparken er utroligt smukt beliggende helt ned til Fænøsund og omkranset af skov.

Ferieparker på Fyn:

Vi har flere ferieparker i Danmark, hvoraf én er beliggende på Fyn:

Naturen rundt om Landal Middelfart er helt enestående.
Med en placering helt ned til Fænø sund og Lillebælt samt midt i Hindsgavl Dyrehave, så bliver det ganske enkelt ikke meget bedre! Naturoplevelserne venter lige udenfor døren! 

Der er flere forskellige afmærkede ruter i varierende længde som fører jer langs vandet, ind i skoven og gennem dyrehaven - helt op til Hindsgavl Slot. På turen kan I nyde synet af de mange forskellige rådyr, dådyr og krondyr i parken, de vilde fugle ved sundet og den fantastiske udsigt, uanset hvor I kigger hen.
Læs mere om Hindsgavl Dyrehave

Naturen er i fokus og byder på en perlerække af skønne, sjove og vilde oplevelser for hele familien med alt fra en rolig gåtur i skoven, til Hvalsafari på Lillebælt og Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro! 
Læs mere om hvad du kan opleve her
Uanset hvilke oplevelser I har lyst til og mod på, så venter der helt sikkert en skøn ferie hos Landal Middelfart.
Efter en hel dag i det fri, er det godt at komme tilbage til et dejligt feriehus, hvor I kan samles om et spil, lækker aftensmad og et godt glas vin.

Attraktioner og oplevelser på Fyn

Ferie på eventyrets ø! De fleste danskere, både store og små, kender til H.C. Andersens eventyr og i Odense har I mulighed for at besøge H.C Andersens barndomshjem som er omdannet til museum. Odense, som kun ligger 45 minutters kørsel fra Landal Middelfart, byder på mange muligheder og aktiviteter:

Ro og fordybelse for 2

Træk stikket ud og tag på en romantisk miniferie med én du holder af. Når I booker et ophold og overnatning på Landal Middelfart, kan I slappe helt af, lade romantikken blomstre og nyde en pause fra hverdagen.
Brug den smukke natur lige omkring jer, til en tur i skoven, prøv kræfter med kano eller kajak på vandet eller nyd en hyggelig dag med shopping og lækker frokost i Middelfart.
Vores park på Fyn