Ferie ved Vesterhavet for hele familien

Trænger I til at komme væk hjemmefra og nyde hinandens samvær i naturskønne og afslappende omgivelser? Så book jeres næste ferie ved Vesterhavet, hvor den storslåede natur kan få tankerne væk fra dagligdagens pligter og praktiske gøremål.

På en ferie ved Vesterhavet, er der plads til afslapning og fordybelse og I vil hurtigt mærke roen forplante sig i kroppen.

Skønne ferieparker ved Vesterhavet

Når I booker ferie ved Vesterhavet, kan I vælge mellem to af vores fantastiske ferieparker:

Attraktioner og seværdigheder tæt på vores feriecentre i Vestjylland

Fordele ved at holde sommerferie i Danmark

Rigtig mange danske familier vælger at drage sydpå i sommerferien, og med god grund – det danske sommervejr er nemlig ustadigt, og man ved aldrig, hvad temperaturen viser i midten af juli. Vi lover jer dog, at en sommerferie ved Vesterhavet er fuldkommen fantastisk uanset vind og vejr. Og så slipper I for at skulle pakke til ferien i kufferter, der skal overholde en maksimum kilogrænse. Hvis I booker ferie hos Landal GreenParks, kan I nemlig tage alle de ting med hjemmefra, som I har lyst til.

Det betyder også, at dagene i ferieboligen bliver meget sjovere, hvis vejret udenfor ikke tillader lange gåture og vandplaskeri ved stranden. Og så kan I naturligvis også boltre jer i de mange indendørsaktiviteter, hvor I finder alt fra tropisk badeland til sportshaller og familievenlige restauranter.

Konklusionen er altså, at uanset vind og vejr vil en sommerferie hos Landal GreenParks være det perfekte match til enhver børnefamilie!

Nyd en storslået vinterferie ved Vesterhavet

Vinterferie ved Vesterhavet er lig med afslapning, hygge og masser af frisk luft.

Nyd naturen på de lange gåture ved Vesterhavet med bølgernes kølige sprøjt og vinden der bider i kinderne.

I vinterferien er der et stort udbud af spændende aktiviteter. På Landal Seawest afholdes der blandt andet en sjov skattejagt i naturen. Når kroppen skal varmes op igen er det oplagt at tage en tur i badelandet, eller i sportshallen, hvor I igen kan mærke varmen brede sig i kroppen.

I kan løbe om kap i klitterne og bygge snemænd ved ferieboligen og bagefter slutte dagen af i Grønhøj feriecenter eller Seawests badeland, eller i sportshallerne, hvor I kan mærke varmen indtage kroppen efter timevis af udendørssjov i det smukke landskab.

Massevis af aktiviteter på parkerne

I begge ferieparker finder I et væld af forskellige aktiviteter, hvor hele familien kan være med. I kan konkurrere på fodboldbanen eller bowlingbanen, svømme om kap i badelandet eller slappe af på sofaen og se en film.

Mulighederne er mange, og I bestemmer helt selv, hvilke aktiviteter der skal stå på programmet, når I holder ferie ved Vesterhavet hos Landal GreenParks.

Vores parker i Vestjylland