Ferie på Fyn – en eventyrlig oplevelse!

Tag familien med på ferie på Landal Middelfart på Fyn. Eventyrets Ø, hvor H.C. Andersen blev født, venter på at folde sig ud for jeres fødder og give hele familien en eventyrlig ferie. Ferieparken er utroligt smukt beliggende helt ned til Fænøsund og omkranset af skov.

Ferieparker på Fyn:

Vi har flere ferieparker i Danmark, hvoraf én er beliggende på Fyn:

Fyn er fin også når der skal bades

Ved Middelfart Marina findes en dejlig børnevenlig badestrand og masser af aktiviteter. Her vajrer det blå flag der indikere at miljøet, vandkvaliteten og sikkerheden er i top.
Tæt på Den Gamle Lillebæltsbro blev Søbadet opført i 1935, og herudfor bliver vandet hurtigt dybt og bliver ofte benyttet af dykkere. Her er en strand og et grønt område med borde og bænke. I middelfart findes desuden et fint havnebad. Landal Middelfart ligger lige ud til smukke Fænøsund og er et perfekt udgangspunkt for mange dejlige dage ved Lillebælts strande.

Naturen rundt om Landal Middelfart er helt enestående

Med en placering helt ned til Fænøsund og Lillebælt samt midt i Hindsgavl Dyrehave, så bliver det ganske enkelt ikke meget bedre! Naturoplevelserne venter lige udenfor døren!

Der er flere forskellige afmærkede ruter i varierende længde, som fører jer langs vandet, ind i skoven og gennem dyrehaven - helt op til Hindsgavl Slot. På turen kan I nyde synet af de mange forskellige rådyr, dådyr og krondyr i parken, de vilde fugle ved sundet og den fantastiske udsigt, uanset hvor I kigger hen.

Ro og fordybelse for 2

Træk stikket ud og tag på en romantisk miniferie med én du holder af. Når I booker et ophold og overnatning på Landal Middelfart, kan I slappe helt af, lade romantikken blomstre og nyde en pause fra hverdagen.
Brug den smukke natur lige omkring jer til en tur i skoven, prøv kræfter med kano eller kajak på vandet eller nyd en hyggelig dag med shopping og lækker frokost i Middelfart.
Dreng i skoven | Landal Middelfart

Naturen er i fokus

Naturen er i fokus og byder på en perlerække af skønne, sjove og vilde oplevelser for hele familien med alt fra en rolig gåtur i skoven, til Hvalsafari på Lillebælt og Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro!

Uanset hvilke oplevelser I har lyst til og mod på, så venter der helt sikkert en skøn ferie hos Landal Middelfart. Efter en hel dag i det fri, er det godt at komme tilbage til et dejligt feriehus, hvor I kan samles om et spil, lækker aftensmad og et godt glas vin.

Attraktioner og oplevelser på Fyn

Ferie på eventyrets ø! De fleste danskere, både store og små, kender til H.C. Andersens eventyr og i Odense har I mulighed for at besøge H.C Andersens barndomshjem som er omdannet til museum. Odense, som kun ligger 45 minutters kørsel fra Landal Middelfart, byder på mange muligheder og aktiviteter:
Vores park på Fyn