Ferie ved Vesterhavet for hele familien

Trænger I til at komme væk hjemmefra og nyde hinandens samvær i naturskønne og afslappende omgivelser? Så book jeres næste ferie ved Vesterhavet, hvor den storslåede natur kan få tankerne væk fra dagligdagens pligter og praktiske gøremål.

På en ferie ved Vesterhavet, er der plads til afslapning og fordybelse og I vil hurtigt mærke roen forplante sig i kroppen.

Skønne ferieparker ved Vesterhavet

Når I booker ferie ved Vesterhavet, kan I vælge mellem tre af vores fantastiske ferieparker:

Små bølger giver smalle strande, store bølger giver brede strande

Vestkysten er fyldt med skønne brede sandstrande og her kan du tag både familien og din firbenede ven med på tur. Området Thy på den nordvestlige kyst af Jylland er der, hvor 90% af de bedste surfspots er placeret i Danmark.  På flere af strandene er det også tilladt at køre på stranden, så det er muligt at medbringe mad, skovle, spande og tæpper til en dejlig dag på stranden for hele familien.

Spændende attraktioner og skønne naturoplevelser langs Vestkysten

Landal Grønhøj Strand

Har I valgt at holde ferie på Landal Grønhøj er der ikke langt til Skagen, hvor I kan gå en tur langs vandet ud til Danmarks nordligste punkt, Grenen. Hvis I er heldige ligger der et par sæler og soler sig i strandkanten. Hvis dagen skal bruges på sjov og ballade, så er en tur i Fårup Sommerland det helt rigtige valg. Her er der et væld af sjove forlystelser for børn og barnlige sjæle i alle aldre.

Landal Fyrklit

På en ferie ved Vesterhavet, vil I helt sikkert også støde på de forladte bunkers langs stranden og lige ved siden af Landal Fyrklit kan I opleve Bunkermuseet Hirtshals 10. batteri. Her kan I komme ned i nogle af de mange udgravede bunkers og få spændende historier om 2. Verdenskrig. Trænger I til at opleve noget mere eksotisk, kan I tage en dagstur og besøge alle de smukke vilde dyr i Aalborg Zoo.

Landal Seawest

Brug gerne en dag eller to på oplevelser omkring Landal Seawest, når I er på ferie i en af parkens ferieboliger.
I kan opleve historiens vingesus i Tirpitz-bunkeren, museet under sandet. Den prisbelønnede arkitektur og den medrivende historie fra 2. Verdenskrig, gør det til en helt særlig oplevelse.

Skal der være mere action og fart over feltet, så tag hele familien med en tur i WOW PARK Her kan alle klatre-aber blive udfordret både under jorden, på jorden og i luften mellem trætoppene.

Fordele ved at holde sommerferie i Danmark

Rigtig mange danske familier vælger at drage sydpå i sommerferien, og med god grund – det danske sommervejr er nemlig ustadigt, og man ved aldrig, hvad temperaturen viser i midten af juli. Vi lover jer dog, at en sommerferie ved Vesterhavet er fuldkommen fantastisk uanset vind og vejr. Og så slipper I for at skulle pakke til ferien i kufferter, der skal overholde en maksimum kilogrænse. Hvis I booker ferie hos Landal GreenParks, kan I nemlig tage alle de ting med hjemmefra, som I har lyst til.

Det betyder også, at dagene i ferieboligen bliver meget sjovere, hvis vejret udenfor ikke tillader lange gåture og vandplaskeri ved stranden. Og så kan I naturligvis også boltre jer i de mange indendørsaktiviteter, hvor I finder alt fra tropisk badeland til sportshaller og familievenlige restauranter.

Konklusionen er altså, at uanset vind og vejr vil en sommerferie hos Landal GreenParks være det perfekte match til enhver børnefamilie!

Massevis af aktiviteter på parkerne

I begge ferieparker finder I et væld af forskellige aktiviteter, hvor hele familien kan være med. I kan konkurrere på fodboldbanen eller bowlingbanen, svømme om kap i badelandet eller slappe af på sofaen og se en film.

Mulighederne er mange, og I bestemmer helt selv, hvilke aktiviteter der skal stå på programmet, når I holder ferie ved Vesterhavet hos Landal GreenParks.

Vores parker i Vestjylland