Hold en tryg ferie i Danmark

Vi tager alle de nødvendige forbehold i overensstemmelse med de pågældende retningslinjer. Du kan på denne side følge med i dine mange muligheder og de forholdsregler vi har truffet for hvert område. Vi står klar til at tilbyde jer en uforglemmelig ferie fyldt med sjov og natur.

Vi overholder Sundhedsstyrelsens retningslinjer for at sikre jer en tryg ferie. Dette betyder også at parkerne måske vil se lidt anderledes ud, end I er vant til. Det vigtigste for os, er at I får en ubekymret og tryg ferie midt i naturen. Du kan læse mere på vores corona FAQ-side.

Genåbning af vores indendørsfaciliteter

Vi forventer at åbne vores indendørsfaciliteter, herunder bademuligheder, d. 21. maj. Men allerede nu er enkelte af vores swimmingpools klar til at tage i mod jer.


Se hvor du allerede nu kan hoppe i vandet
Restriktioner:
- For sportsaktiviteter skal alle personer på 18 år eller derover have et gyldigt coronapas
- Der vil skulle bestilles tid ved flere af de indendørsfaciliteter. Dette gøres ved fysisk fremmøde i parkens reception.

Generelle tiltag på alle vores parker

  • Der skal bæres mundbind af personer over 11 år, på alle steder med offentlig adgang, når man ikke sidder ned, er i badeland eller dyrker sport. 
  • Vi beder jer om at holde afstand til hinanden på hele parken, herunder også legepladser og sportsbaner.
  • Vi hjælper jer med at holde afstand ved hjælp af skilte og afmærkninger.
  • Vi bestræber os på at mindske tiden med tæt kontakt mellem medarbejder og gæst. Hvor det er muligt, tilbyder vi selvbetjeningsløsninger, og ellers vil du finde plexiglas for jeres og vores medarbejderes skyld.
  • Vi stiller håndsprit eller mulighed for håndvask til rådighed ved alle kontaktpunkter og centrale steder i vores hovedbygninger.
  • Ved indkøb eller afhentning henstiller vi til at I kommer alene og der vil være skiltet med maks antal personer.
  • Vi henstiller til, at så vidt mulig betale med betalingskort eller mobilbetaling og at alle ophold er betalt inden ankomst.
  • Alle medarbejdere følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.
  • Vi har ekstra fokus på grundig rengøring og desinfektion af fælles kontaktpunkter, som hyppigt berøres af mange.

Bademuligheder

Mad og drikke

Faciliteter og aktiviteter

Parkshops

Rengøring og teknik

Ind- og udtjekning

Hold dig opdateret med vores app

Udover den generelle information du kan finde her på vores hjemmeside, kan du i vores app orientere dig om den specifikke park.

Her vil du op til og under jeres ophold finde oplysninger om åbningstider, faciliteter og aktiviteter. Disse oplysninger vil være opdaterede ud fra den seneste udvikling på den pågældende park.Læs mere om privatlivspolitikken for denne app her.

Ofte stillede spørgsmål

På vores corona FAQ-side finder du svar på de ofte stillede spørgsmål omkring alt fra booking af jeres ophold til ankomst på parken.
FAQ oversigt