Hold en tryg ferie i Danmark

Der er pr 1/9 ikke længere nogle restriktioner i Danmark i forhold til Covid-19. Dog har vi valgt stadig at bibeholde nogle retningslinjer på vores danske parker, som skal være med til at sikre vores gæster et trygt og sikkert ophold. 

Vi står klar til at tilbyde jer en uforglemmelig ferie fyldt med sjov og natur.

Vi overholder Sundhedsstyrelsens generelle råd om forebyggelse af smitte, for at sikre jer en tryg ferie. På denne side kan I følge med i jeres mange muligheder og de retningslinjer vi har bibeholdt for hvert område. Tjek også gerne vores corona FAQ-side.

Generelle tiltag på alle vores parker

  • Vi sikre at det er muligt for jer, at holde god afstand til hinanden på hele parken.
  • Vi stiller håndsprit eller mulighed for håndvask til rådighed ved alle kontaktpunkter og centrale steder i vores hovedbygninger.
  • Vi henstiller til, at så vidt mulig betale med betalingskort eller mobilbetaling og at alle ophold er betalt inden ankomst.
  • Alle medarbejdere følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.
  • Vi har ekstra fokus på grundig rengøring og desinfektion af fælles kontaktpunkter, som hyppigt berøres af mange.

Hold dig opdateret med vores app

Udover den generelle information du kan finde her på vores hjemmeside, kan du i vores app orientere dig om den specifikke park.

Her vil du op til og under jeres ophold finde oplysninger om åbningstider, faciliteter og aktiviteter. Disse oplysninger vil være opdaterede ud fra den seneste udvikling på den pågældende park.Læs mere om privatlivspolitikken for denne app her.

Ofte stillede spørgsmål

På vores corona FAQ-side finder du svar på de ofte stillede spørgsmål omkring alt fra booking af jeres ophold til ankomst på parken.
FAQ Corona