Spise og drikke

Det er stadig muligt at gå på restaurant og nyde et godt måltid mad under jeres ferie i Østrig.

I Østrig tillader bekendtgørelsen fra forbundsministeren for sociale anliggender, sundhed, pleje og forbrugerbeskyttelse åbning af restauranter.

I vores ferieparker er restauranterne og terrasserne åbne. Derudover tilbyder mange restauranter takeaway. På denne side finder du mere information om mulighederne for at spise og drikke i vores ferieparker.

Spisning på restaurant

De generelle hygiejneforanstaltninger skal overholdes i restauranterne. Vent venligst ved indgangen til restauranten, til du bliver vist til dit bord. Der skal bæres FFP2 mundbind når du står og går i restauranten.
  • Besøgende skal vise et gyldigt negativt testcertifikat, vaccinationsattest eller bevis for, at du tidligere har haft corona. (Gældende fra 12 år)
  • Der er et registreringskrav for gæster. (Bortfalder fra den 1. juli 2021)
  • Inde har maksimalt 8 voksne  plus mindreårige børn lov til at sidde ved et bord (sandsynligvis ingen begrænsning fra 1. juli).
  • Udenfor må maksimalt 16 voksne plus mindreårige børn sidde ved et bord (sandsynligvis ikke flere begrænsninger fra 1. juli).
  • En FFP2 mundhætte er obligatorisk (du kan aflevere den ved bordet). Fra 1. juli vil sandsynligvis ikke alle med et negativt testcertifikat, vaccinationsattest eller bevis for, at du har haft corona før, længere bære ansigtsmaske.
  • Vores borde er indstillet på en sådan måde, at den minimale afstand, som den minimale afstand opretholdes.

Nyd maden i ferieboligen

Bestilling af mad

Vi beder dig om at afgive din ordre på forhånd via en bestillingsformular. Formularen kan indsendes til restauranten eller det ønskede sted i den pågældende park. Vi aftaler et afhentningstidspunkt sammen med dig, så vi undgår lange køer. 

Afhent alene, nyd sammen!

I alle gastronomiske tilbud har vi optegnet markeringer og ruter, så du sikkert kan hente din portion pommes frites, snacks og varme måltider. Sammen sørger vi for, at en mindsteafstand altid overholdes.

Oplev Østrig!

Vælg din næste destination.

Book nu