Tyske ferieparker åbnes

Udenrigsministeriet fraråder fra d. 22. okt. 2020 alle ikke-nødvendige rejser til Tyskland, med undtagelse af grænseregionen Slesvig-Holsten.

Landal GreenParks holder øje med den seneste udvikling vedrørende coronavirus og de tyske myndigheders retningslinjer. Den højeste prioritet er sundheden for vores gæster og medarbejdere.

Efter en lang nedlukning er vores ferieparker i Tyskland endelig åbne igen.

Faciliteterne åbnes gradvist og er baseret på de gældende retningslinjer. Så snart foranstaltningerne ændres, opdaterer vi oplysningerne på vores sider. Tak for din forståelse.

  • Et gyldigt negativt testresultat (PCR- eller PoC-test; testcertifikat digitalt eller skriftligt), et vaccinationscertifikat (tidligst to uger efter den anden vaccination) eller en bekræftelse af en COVID-19-sygdom (mindst 28 dage og maksimalt 6 måneder) forudsætning. Dette gælder for alle rejsende - uanset deres hjemland og risiko- eller variantområder. Du kan ikke flytte ind i din bolig uden bevis for dette.
  • Vi anbefaler, at du selv orienterer dig om mulige rejsebestemmelser og sikkerhedsforanstaltninger (såsom testforpligtelser) på din rejsedestination, inden du rejser. De aktuelt gyldige rejsebetingelser for hver føderal stat kan findes online på de respektive landes websteder.

Vi beder jer holde afstand til hinanden overalt på parken. Vi hjælper jer med at holde afstand ved hjælp af skilte og markeringer.

Vi sørger for, at I kan handle kontaktløst, og hvor det er nødvendigt, har vi sat skærme af plexiglas op for at sikre både jer og vores medarbejdere.

Oprethold god hygiejne. Vask dine hænder ofte og nys og host i ærmet.

Ofte stillede spørgsmål

På vores corona FAQ-side finder du svar på de ofte stillede spørgsmål omkring alt fra booking af jeres ophold til ankomst på parken.
FAQ oversigt