Julehygge i Tyskland

Julehygge i Travemünde

Når dagene bliver korte og mørke og kalenderen nærmer sig december, trænger vi til lidt ekstra hygge og varme. Juletraditioner er en vigtig del af julen – langt de fleste danskere har traditioner der strækker sig flere generationer tilbage, og som går i arv fra forældre til børn. Sådan er det også med julemarkeder – når I først har prøvet at besøge et julemarked i Nordtyskland, vil oplevelsen med stor sandsynlighed blive en fast tilbagevendende tradition.

Book nu       Få mere inspiration her

Glade jul – i Travemünde

Landal Travemünde ligger blot et par timers kørsel fra den danske grænse. Så når I booker et weekendophold med overnatning, er der god tid og ro til at besøge Lübeck, som har et af de mest populære og bedste julemarkeder.

Gå på opdagelse i den historiske by, der er smukt pyntet og mærk hvordan julestemningen breder sig.

Der er masser af gode shopping muligheder og spændende attraktioner at opleve, så én dag er hurtigt brugt.

Derfor er det oplagt at overnatte på Landal Travemünde – her kan I lade op ovenpå en begivenhedsrig dag og planlægge resten af ferien.
Find din ideelle feriebolig
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Park - generelt
  • Park lokation
  • Park karakter
  • Specielle boliger

Juleferie ved vandet

Uanset om I er hele familien af sted eller om I er på et romantisk jule weekendophold, har Landal Travemünde en feriebolig, der passer til jeres behov.

Helt tæt på stranden ligger de hyggelige feriehuse i fredelige omgivelser – her kan I trække jer tilbage og nyde samværet efter en dag i den juletravle by.

På strandpromenaden ligger de nye lejligheder smukt placeret med en fantastisk udsigt over lystbådehavnen og floden Traves udmunding i Østersøen. Her summer det af liv og butikkerne og flere forskellige restauranter findes lige udenfor døren.

Historisk og maritim charme i Travemünde

Travemünde er en gammel historisk bydel i Lübeck og ligger smukt placeret ved floden Trave.

Det maritime er et gennemgående tema for Travemünde, som blandt andet er kendt for de to fyrtårne, det firmastede skib Passat og den stemningsfulde strandpromenade. Den charmerende bydel har mange spændende oplevelser at byde på og er bestemt et besøg værd.

Kom i julestemning i Lübeck

Et af de mest populære julemarkeder i Tyskland er julemarkedet i Lübeck.

Den smukke gamle bydel, som er på UNESCO’s verdensarvsliste, er smukt pyntet og virker nærmest magisk i al sin julepragt.

Hele byen summer af hygge og julestemning og der er flere kunstneriske, kulinariske og børnevenlige julemarkeder fordelt udover den historiske by:

  • Det historiske julemarked for foden af Marienkirche
  • Kunsthåndværkermarkederne i Heiligen-Geist-Hospital og St. Petri
  • De traditionelle julemarkeder på Rathausmarkt og i Breite Straße
  • Jule-eventyrskoven ved Marienkirche, som er en spændende oplevelse for børnene