Julebyen Valkenburg

Description of the theme.

Julebyen Valkenburg 2020

Fra den 13. november 2020 t.o.m. den 3. januar 2021 er Valkenburg, en by ved floden Geul, helt indhyllet i julestemning. Julebyen Valkenburg finder sted: Takket være forholdsreglerne kan du hyggeligt og afslappende nyde de mange lys, musikken og alle lækkerierne, over og under jorden! Helt i harmoni med juletanken sørger vi for hinanden, så alle kan nyde Julebyen Valkenburg.
    • Europas bedste juledestination
    • Sikkert og trygt
    • Jul i 52 dage

Forventningens glæde

Nyd de funklende lys og spektakulære lysshows. Sus ned ad bobslædebanen i godt vejr, og besøg julemandens landsby. Oplev forskellige forestillinger om julefortællingen, og forkæl dig selv med varmende lækkerier. Det er selvfølgelig alles favorit at slentre langs juleboderne i de stemningsfulde grotter. Alt dette er muligt i år. Oplev allerede nu forventningens glæde: Planlæg dit besøg i forvejen, og lad det foregå sikkert.
 
Planlæg dit besøg

Masser at opleve

I år er der igen masser at opleve i Julebyen Valkenburg. Mærk julestemningen i Europas største underjordiske julemarked, eller se det 25 meter lange diorama i MergelRijks grotter. Den ultimative juleoplevelse får du med et besøg i Winter Wonderland, hvor du finder julekrybben og Limburgs største juletræ med lys.
Se alle aktiviteter

Mere information

Vil du gerne have endnu en forsmag? Så besøg websiden www.kerststadvalkenburg.com, hvor du kan finde en oversigt over alle juleaktiviteterne og bestille billetter til diverse aktiviteter. God fornøjelse!
 

Landal Hoog Vaals

Vaals, Limburg, Holland
  • 355 fritliggende og samlede ferieboliger
  • Indendørs pool med børnebassin og rutsjebane
  • Indendørs legeland