Parferie

Sæt hverdagen på pause

I en travl hverdag kan det ofte være svært at sætte tid af til hinanden men vi ved alle at det er vigtigt for et godt parforhold, at vi husker at prioritere hinanden.
Tag en pause fra hverdagen og hold en velfortjent parferie hos Landal GreenParks, hvor I kan få tid og ro til nærvær og romantik i smukke omgivelser.

Uanset om I er til en stille parferie med afslapning og masser af ro eller I er til en aktiv parferie fuld af oplevelser, så tilbyder Landal GreenParks de optimale rammer.

Før vi ved af det, er det efterår og tid til at nyde juleferien. Så er det tid til at sætte farten ned, bruge tiden på lige det vi har lyst til og være sammen med dem vi holder af.

Book jeres juleferie nu og glæd jer til skønne oplevelser midt i naturen.

ENDELIG er den her! ParUdviklingsSamtalen!

Kender du det, at børnene eller jobbet fylder meget i hverdagen og din partner ikke altid får den opmærksomhed, du egentlig ønsker at give? Nu har I muligheden for, på en humoristisk måde, at tage dialogen om, hvordan det står til i jeres parforhold.

Vi har videreudviklet vores populære FUS-skema til et PUS-skema! Parudviklingssamtale!

Knap en flaske vin op og sæt den gode stemning for jeres PUS-samtale. Udfyld skemaet inden I mødes til PUS og præsenter hinanden for jeres udfyldte skemaer. Leverpostej og hækkeklipning eller solnedgang og alenetid? Undersøg hvad I ønsker mere af, nyd hinandens gode selskab og få lavet gode aftaler for fremtiden. Sæt din partner i chefstolen – hvis du tør! 

Kom tættere på naturen

Tag hinanden i hånden, pak en taske med proviant og gå på opdagelse i den skønne natur omkring jeres feriepark. Fælles for alle Landal GreenParks ferieparker, er at de ligger i fantastiske naturskønne omgivelser og der er aldrig langt til afmærkede stier, der vil føre jer gennem skove og klitter ned til søer, havet og strandende. 

Når I går i naturen er det en god anledning til at få snakket sammen om alt det I ikke når at vende med hinanden i hverdagen. Det er med til at bringe jer tættere på hinanden - og naturen.

Oplevelser på 2 hjul

Tag cyklen med på parferien og få pulsen op på en af de mange ruter i naturen omkring ferieparkerne. Flere af Landal GreenParks ferieparker ligger i områder med nogle af Danmarks bedste mountainbike-trails, så der er rig mulighed for at prøve kræfter med nye ruter i naturskønne omgivelser. En skøn måde at være aktive sammen og samtidig opleve den smukke natur.

Det er også muligt at leje el-cykler og mountainbikes på parkerne, så I ikke behøver at have dem med hjemmefra.

Er I mere til stille og rolig sightseeing på cykel, så er der masser af fine ruter gennem skove, langs stranden eller ind til byen, hvor I kan nyde en lækker frokost, have god tid til at snakke sammen og shoppe lidt.
Læs mere her

Når I holder ferie hos Landal GreenParks, er der aldrig langt til en god golfbane, hvor I kan udfordre hinanden og arbejde på jeres handicaps. Golf er en populær sport og er en dejlig måde at være aktive sammen på i den friske luft.

Når I bor i en af Landal GreenParks dejlige ferieparker, har I også rig mulighed for at udforske lokalområdet. Danmark er blandt andet rig på en fantastisk samling af museer, hvor I kan studere både ny og gammel kunst samt dansk og udenlandsk kunst i verdensklasse.