Book sommerferie i egen feriebolig på Vestkysten med 25% rabat

Oplev Vestkysten og den vilde natur lige uden for døren af jeres feriebolig. Langs Vestkysten er der fortsat spor efter de hårde efterårs- og vinterstorme, se f.eks. efter de vindblæste træer eller skrænter hvor dele er skyllet bort. Som kontrast til de barske vintermåneder er vestkysten i sommermånederne forbundet med blødt sand, børnevenlige sandstrande og skøn natur til vandre- eller cykelture. 
  • Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og faciliteter
  • Fri adgang til svømmehal/badeland
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og afrejsedag
  • Slutrengøring med i prisen

Aktiviteter, underholdning og storslåede naturoplevelser for hele familien.

Fra 24. juni til 10. august 2022

Har du udforsket vores danske parker?

Nyd udsigten til hav eller klitter
Helt ud til den hvide sandstrand langs Skagerrak finder du Landal Fyrklit, her har du mulighed for at tage en forfriskende dukkert i havet lige nedenfor trappen eller nyde nogle af de andre aktiviteter for store og små bl.a. inden- og udendørspool med rutschebane. 

Book eks. 2 nætter d. 9. juli fra 2.300 DKK

Lækkert badeland og 5 km til stranden
Midt i den smukke vestjyske natur ligger Landal Seawest i gåafstand til strand og skov. Her kan hele familien opleve klitterne i Blåbjerg Klitplantage, som ligger lige ved siden af parken. Her finder I nogle af de bedste vandre- og mountainbikeruter i Danmark.

Book eks. 2 nætter d. 9. juli fra 3.565 DKK 

400 m fra Vesterhavet
Er I klar til en rigtig strandferie? Kun 400 meter fra Vesterhavet og den brede, hvide sandstrand ligger Landal Grønhøj Strand. Her kan I slappe af og nyde den danske natur i ro og mag på stranden eller ved poolen, eller I kan tilbringe den med fuld fart og masser aktiviteter.

Book eks. 2 nætter d. 9. juli fra 3.417 DKK