Oplev den unikke natur på Vestkysten

Landals 3 vestligste parker; Fyrklit, Grønhøj Strand og Seawest byder på unik natur tæt på sandstrand og Vesterhavet. Gå på opdagelse i naturen der byder på klitter, hede og egekrat. Flere steder bærer naturen præg af sandflugt og så har vi naturligvis Vesterhavet som noget helt særligt med skummende bølger og blæst fra vest.
  • Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og faciliteter
  • Fri adgang til svømmehal/badeland
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og afrejsedag
  • Slutrengøring med i prisen

Masser af natur lige uden for døren

Vandreruter i Vestjylland
I Naturpark Vesterhavet kan du være din egen guide. Opdag naturen og naturparkens kulturelle historie via den gratis app; `Naturpark Vesterhavet` til din smartphone eller tablet. En gåtur i skoven kan hurtigt forvandles til en tur fra en flygtningelejr fra 1946.

Ta´på cykeltur
Filsøruten på 21 km strækker sig over området Filsø og Henne. Turen tager dig gennem den varierende danske natur, hvor du både møder vand og skov.

Oplev på to hjul
Denne rute løber langs kysten og det vindblæste Vesterhav. Ruten strækker sig over vestkysten i Nordjylland. På turen kommer I forbi flere naturoplevelser og seværdigheder såsom Nationalpark Thy, Nordsøen Oceanarium og Råbjerg Mile.

Har du udforsket vores danske parker?

Nyd udsigten til hav eller klitter
Helt ud til den hvide sandstrand langs Skagerrak finder du Landal Fyrklit, her har du mulighed for at tage en forfriskende dukkert i havet lige nedenfor trappen eller nyde nogle af de andre aktiviteter for store og små bl.a. inden- og udendørspool med rutschebane. 

Book eks. 2 nætter d. 9. juli fra 2.300 DKK

Lækkert badeland og 5 km til stranden
Midt i den smukke vestjyske natur ligger Landal Seawest i gåafstand til strand og skov. Her kan hele familien opleve klitterne i Blåbjerg Klitplantage, som ligger lige ved siden af parken. Her finder I nogle af de bedste vandre- og mountainbikeruter i Danmark.

Book eks. 2 nætter d. 9. juli fra 3.565 DKK 

400 m fra Vesterhavet
Er I klar til en rigtig strandferie? Kun 400 meter fra Vesterhavet og den brede, hvide sandstrand ligger Landal Grønhøj Strand. Her kan I slappe af og nyde den danske natur i ro og mag på stranden eller ved poolen, eller I kan tilbringe den med fuld fart og masser aktiviteter.

Book eks. 2 nætter d. 9. juli fra 3.417 DKK