Wellness midt i naturen

Tid til afslapning

Når I trænger til at forkæle jer selv, findes der ikke noget bedre og mere afstressende end en ferie eller forlænget weekend i rolige omgivelser. Derfor er et ophold i en af Landal GreenParks' fem danske ferieparker en oplagt idé til jer, der trænger til at komme ned i gear og få ladet batterierne op. Her bor I i lækre ferieboliger helt tæt på den danske natur, og I har således rig mulighed for at gå lange, afstressende ture langs stranden, i skoven eller på den smukke jyske hede.


Men vidste I, at man hos Landal GreenParks også har mulighed for at nyde afslappende wellness- og skønhedsbehandlinger?

Hos Landal Seawest i Nørre Nebel og Landal Rønbjerg i Ranum har vi skønne wellness-afdelinger, hvor vi tilbyder en lang række forskellige behandlinger til krop, hud og hår.

Derudover har vi forskellige wellness-faciliteter som f.eks. massage, dampbade, stillerum og fitness. Så uanset hvad wellness er for jer, finder I det hos Landal GreenParks.

Du kan se meget mere om behandlingerne og priser her
Landal Seawest  Landal Rønbjerg

Benyt jer f.eks. af
  • Sauna
  • Dampbade
  • Tyrkisk bad
  • Fodbad og fodmassage
  • Hvileområde

Genfind den indre ro

Wellness handler både om fysisk og mental velvære og om at tage sig tid til at passe på sig selv. Og i en stressende hverdag, hvor arbejde og pligter fylder det meste, kan det være nødvendigt med et afbræk ind i mellem for at opretholde den indre harmoni og ro. Her er et wellness-ophold med fokus på afslapning og selvforkælelse en fantastisk mulighed for at få genopladet batterierne og glemme alt om hverdagens kedelige gøremål.
Et ophold med wellness på dagsordenen er også en rigtig god lejlighed til at nyde en afslappet stund med din kæreste eller en ven/veninde, så trænger du og én, du holder af til lidt forkælelse, er et ophold hos Landal Seawest eller Landal Rønbjerg en kærkommen gave i en stresset tid. Så send ungerne på weekend hos bedsteforældrene, sluk mobilen, og forbered jer på en fantastisk hyggelig og afstressende weekend, som vil give jer fornyet energi og en masse skønne minder med hjem.

Velfortjent wellness

Sauna, spabad, dampbad eller det tyrkiske bad hamam? Uanset hvordan du foretrækker at geare ned og komme til hægterne igen, har Landals to wellness-afdelinger med garanti faciliteter, som vil få både dine muskler og dit sind til at slappe af. Foruden de forskellige bade tilbyder vi også en masse forskellige skønhedsbehandlinger, hvor både hud, hår og krop bliver forkælet. Prøv f.eks. en ansigts- og hovedbundsmassage, der med garanti får alle spændinger og stressende tanker til at forsvinde som dug for solen. Eller prøv en lækker fodmassage - evt. i forlængelse af en tur i fiskespa, hvor sultne doktorfisk tager sig kærligt af dine hårdtprøvede fødder. Og trænger du til at få frisket vipper og bryn op, tilbyder vi også retning og farvning til gode priser.

Du har også mulighed for at få sammensat en behandling specielt til dig - ring til os, og forhør dig om muligheder og priser. I vores wellness-afdeling har vi også et rigt udvalg af skønne produkter til hud og hår som f.eks. badesalt, bodyscrub og hårplejeprodukter fra Badeanstalten og Urtegaarden.