Efterårsferie med underholdningsgaranti – uanset vejr

Hold efterårsferien 2021 ved Landal GreenParks i Danmark, hvor hele familien kan nyde nærver, natur og vandplaskeri. 

Gå på opdagelse i efterårets smukke og farverige natur, eller mor jer med de mange indendørsaktiviteter på kolde og våde dage.

Book nu

Hvorfor holde efterårsferie i Danmark hos Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og faciliteter
 Fri adgang til svømmehal/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og afrejsedag
 Slutrengøring med i prisen

Læs mere om vores danske ferieparker, der alle byder på helt unikke oplevelser.

Læs hvad vores gæster siger

Find din ideelle feriebolig
Land og region
Vælg opholdstype
sø 24 okt 2021
Vælg ankomstdato
Jeg er fleksibel
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Boligstørrelse
  • Boligindretning
  • Specielle boliger
  • Boligfaciliteter
  • Bademuligheder
  • Aktiviteter for børn
  • Sportsaktiviteter
  • Aktiviteter i området
  • Park lokation
  • Labels
Efterårsaktiviteter | Efterårsferie hos Landal GreenParks

Efterårs (u)hyggen spreder sig…

Når dagene bliver kortere og mørket trænger sig på, så spreder (u)hyggen sig over parkerne. På Landal Rønbjerg, Landal Seawest og Landal Søhøjlandet vil der i efterårsferien være aktiviteter for både store og små.

Prøv at følge ledetrådene i skattejagten og se om I kan finde frem til skatten. Hvis det skal være ekstra spændende kan I prøve at løse gåden om aftenen, når halloween stemningen breder sig på parken.

Bagefter kan I slutte aftenen af med lidt bålhygge og måske fortælle hinanden spændende historier mens I nyder varmen fra bålet.
Ferie med badeland | Efterårsferie i Danmark | Landal GreenParks

Husk badetøjet – også i efterårsferien!

Når efterårssolen skinner og skoven falmer og I har været ude og gå i den friske efterårsluft, er det tid til at nyde en tur i badelandet hos Landal GreenParks. Det er skønt at blive varmet godt igennem efter en dag i den efterårsklædte natur.

Hvis vejret driller, vinden blæser bladende af træerne og regnen siler ned, så er det godt at bruge et par timer med leg og hygge i badelandet. Så glemmer I helt sikkert at vejret er lidt trist.

Så uanset vejr og vind, så skal badetøjet med på efterårsferie i Danmark.

Efterårsferie i den smukke danske natur

Når træernes blade begynder at skifte fra grønne farver til en smuk, varm palette af gul, rød og brun, og det nedfaldne løv dækker skovbunden som et raslende, blødt tæppe, er der ikke noget bedre end at gå lange ture ude i den fri natur.

Har I endnu ikke planlagt, hvad der skal ske i jeres efterårsferie? Bestiller I et ophold hos Landal GreenParks, er I garanteret at kunne opleve efterårets ekspressive farvespil på allertætteste hold. Vores fantastiske parker er alle beliggende midt i den smukkeste danske natur, nær ved strand, hede eller skov, hvor der er rig mulighed for at beundre årstidernes skiften.

Hvad siger vores gæster?


★★★★★

Først gang jeg og familien var her. Er super godt for stor og små. Vandland, udendørs legeplads og en hele masse gode aktiviteter som man kan få tide tiden at gå med. Deres mad som man kan sidde og spise i deres restaurant er velsmagende, lækker lige som det skal være. Vi bor i et af husene som ikke lå så langt fra vandlandet.

Skrevet af: Tove Lunde, november 2019

Se alle anmeldelser
★★★★☆
Google logo


★★★★★

Fantastisk ferie sted. Mine drenge elsker stedet. Især lasergame og Jeres FANTASTISKE medarbejder Mike. Han er virkelig en stor del af ferie oplevelsen for mine drenge.


Skrevet af: Mette Lystrup Christiansen , oktober 2019

Se alle anmeldelser
★★★★☆

 

Attraktioner i efterårsferien | Landal GreenParks

Dagsture i efteråret

I Danmark er der masser at lave i efterårsferien. Over hele landet findes der mange forskellige aktiviteter for både børn og voksne.

Må det gerne være lidt uhyggeligt? Tag eksempelvis ungerne med til Halloween-uge i efterårsferien i Tivoli Friheden i Aarhus, hvor I kan møde både hekse, spøgelser og monstre på jeres tur rundt mellem forlystelserne.

Gå på jagt efter rav i efterårsferien

Perioden omkring efterårsferien er den bedste sæson at finde rav i Danmark, så hvis du og resten af familien holder af lange gåture langs stranden, så er det bare om at komme ud og lede efter havets guld!

Grunden til, at efteråret er den bedste årstid til at finde rav, er blandt andet, at det kolde hav har en bedre opdrift og derfor sender mere rav ind på kysten.

Samtidig er efterårets hyppige storme og blæsevejr også gunstige forhold for ravet, og i og med der sjældent er nær så mange mennesker ved stranden om efteråret, er der ikke så stor konkurrence, og I har derfor rigtig mange gode chancer for at gå hjem med lommerne fulde af rav.

Hvis I vælger at holde jeres efterårsferie på Landal Seawest eller Landal Grønhøj, bor I blot et stenkast fra nogle af de absolut bedste steder at lede efter rav. Så tag vandreskoene og vindjakken på, og begiv jer afsted på jagt!
Spar op til 20%
Weekendtur Spar op til 20%

Få en afslappende weekend i Jylland eller på Fyn

Vandplaskeri, natur, hygge og aktiviteter

Læs mere om de danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores danske parker og bestil jeres efterårsferie allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.