Last minute tilbud i Danmark

Vil I på ferie i sidste øjeblik? Hos Landal GreenParks kan du vælge mellem 7 ferieparker beliggende i naturskønne omgivelser. Find det bedste last minute tilbud og book din ferie hurtigt og nemt.

Book ferien nu og få fordel af de ekstragode priser - Spar op til 25%.

Book nu

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og faciliteter
 Fri adgang til svømmehal/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og afrejsedag
 Slutrengøring med i prisen

Læs mere om vores danske ferieparker, der alle byder på helt unikke oplevelser.

Find din ideelle feriebolig
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Boligstørrelse
  • Boligindretning
  • Specielle boliger
  • Boligfaciliteter
  • Bademuligheder
  • Aktiviteter for børn
  • Sportsaktiviteter
  • Aktiviteter i området
  • Park lokation
  • Labels

Få en pause fra hverdagen med et last minute ophold

Er I de spontane typer, har I ferie til gode, eller trænger I bare akut til luftforandring og gode oplevelser sammen?

Hos Landal GreenParks har vi en masse gode last minute tilbud til jer, der gerne vil afsted på en billig, men stadig supersjov ferie. Hvad end I kunne tænke jer en hel uge eller mere, eller om I blot trænger til et par dage i nogle andre omgivelser, har vi en last minute rejse til jer.

Mange fordele med last minute

Selvom der ikke er den samme tid til at planlægge jeres ferie ned til mindste detalje som ved en traditionel ferie, som man har bestilt i god tid i forvejen, er der alligevel rigtig mange fordele ved at vælge en last minute rejse eller weekendtur.

For eksempel får I mulighed for at holde ferie i et område, I måske ikke tidligere har besøgt. Og det giver gode muligheder for at få en masse nye oplevelser med hjem i bagagen. Og nogle gange kan man også planlægge sin ferie så nøje, at den får svært ved at leve op til forventningerne.

Dagsture til forlystelsesparker

Derudover har en last minute rejse den store og afgørende fordel, at det er en markant billigere måde at rejse på.

Her kan I virkelig spare penge - og så er der måske plads i budgettet til at besøge en masse spændende attraktioner eller forlystelsesparker.

Med en last minute tur rejser I derhen, hvor der er plads, og måske har I først mulighed for at undersøge parkens og områdets muligheder, når I er ankommet. Og det giver jer plads til at være spontane - og det er ofte de spontane oplevelser, man ender med at kunne huske i mange år fremover.

En last minute rejse giver jer også mulighed for at holde ferie lige, når I har allermest lyst til det eller brug for det, hvis I f.eks. pludselig trænger til at komme lidt væk fra hverdagens gøremål og pligter.

Romantisk last minute getaway

Der findes få ting mere romantiske end en weekendtur med den bedre halvdel. Det skulle da lige være at overraske din elskede med en spontan, last minute weekendtur eller miniferie.

Landal GreenParks tilbyder last minute ferier eller miniferie i skønne, romantiske omgivelser, hvor I kan bruge tiden på at gå lange ture i skoven eller langs stranden.

Læs mere om de danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores danske parker og bestil jeres ferie allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.