Forlænget weekend

Er det lang tid siden, I har været sammen og hygget som familie? Eller er der alt for lang tid til den næste ferie?

Så book en forlænget weekend i en af vores danske ferieparker i Jylland eller på Fyn. Her er I sikret en miniferie fyldt med sjove aktiviteter, skøn natur og en masse familiehygge.

Bestil allerede i dag og glæd jer til dejlig kvalitetstid sammen.

Book nu

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og faciliteter
 Fri adgang til svømmehal/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og afrejsedag
 Slutrengøring med i prisen

Læs mere om vores danske ferieparker, der alle byder på helt unikke oplevelser.

Læs hvad vores gæster siger

Find din ideelle feriebolig
Vælg destination
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Boligstørrelse
  • Boligindretning
  • Specielle boliger
  • Boligfaciliteter
  • Bademuligheder
  • Aktiviteter for børn
  • Sportsaktiviteter
  • Aktiviteter i området
  • Park lokation
  • Labels

Forlænget weekend med plads til alle

Tag kæreste, børn og hund med på en forlænget weekend i en af Landal GreenParks skønne ferieparker i Danmark. Her kan I slippe væk fra hverdagens gøremål og pligter og blot koncentrere jer om at nyde hinandens selskab - i badelandet, sportshallen eller ude i den skønne, danske natur! Vores ferieparker er alle beliggende på fantastiske steder i den jyske og fynske natur - nær ved skov, strand, hede og bakker.

Vi har ferieboliger i varierende størrelser, så uanset om I er to eller ti personer, der skal afsted, har I mulighed for at finde en lækker feriebolig, lige efter jeres smag.

Hvad siger vores gæster?


★★★★★

Et hyggeligt sted til en forlænget weekend 🤗🤗Skrevet af: Lisbeth Christensen, januar 2019

Se alle anmeldelser
★★★★☆
Google logo


★★★★★

Hyggeligt, god service, fantastiske omgivelser, dejlige huse! Skønne Aktiviteter for både små og store lege børn 😊 Vi kommer meget gerne igen 🤩👏🏻

Skrevet af: Maria Eleonora Sørensen, februar 2019

Se alle anmeldelser
★★★★☆

 

Forlænget weekend med ungerne

Trænger ungerne til at få brændt noget energi af? Bestiller I en forlænget weekend hos os, tør vi godt garantere, at de kommer til at sove godt om natten.

Vi har nemlig masser af sjove aktiviteter og underholdende sportsgrene og spil, så alle - uanset aktivitetsniveau - kan få rørt sig og få pulsen op.

Lad f.eks. børnene tilbringe en hel dag i badelandet, hvor vandrutsjebaner og bølgebassin nok skal holde dem beskæftiget, indtil de har svømmehud mellem tæerne! Eller tag sammen over i sportshallen, hvor I kan dyste i forskellige sportsgrene som f.eks. tennis, hockey, basket eller håndbold.

Og har I lyst til at bevæge jer uden for ferieparken, venter masser af sjove forlystelsesparker, spændende museer og historiske attraktioner, der både giver mindeværdige oplevelser og en masse at tale om, når I er kommet hjem.

Så tag på en forlænget weekend hos os, og få ladet batterierne op igen. Slap af med en bog i solen, eller gå en lang og afstressende tur i den flotte natur, der omgiver parkerne. Led efter smukke sten og skaller på stranden, eller hold udkig med skovens dyr. Og når maven knurrer, kan I både vælge at lave jeres aftensmad i ferieboligen - eller I kan spise i vores restaurant, eller hente en lækker menu med hjem.

Vi har alle de faciliteter, som I har brug for på en rigtig afslappende forlænget weekend, hvor I ikke behøver at bekymre jer om andet end at få slappet af og nyde hinanden selskab.

Oplev årstidernes forskellighed midt i naturen

Forår
Om foråret kan I opleve, hvordan alting springer ud og grønnes, og hvordan dyrene begynder at komme ud fra deres vinterhi.
Sommer
Om sommeren står alt i fuldt flor, og solen maler et gyldent skær over hav, skov og hede, der inviterer til lange dage udenfor.
Efterår 
Efteråret står i hyggens og nærværets tegn, hvor I kan beundre det falmende løv, der changerer i brændte farver.
Vinter
Når kulden bider, vil I opleve helt nye sider af naturen. Pak jer godt ind og gå en tur langs stranden på en blæsende vinterdag.

Forlænget weekend midt i naturen

Hos Landal Seawest og Landal Grønhøj Strand kan I nyde det storslåede og mægtige Vesterhav, hos Landal Ebeltoft kan I holde ferie på vandet og gå lange ture langs parkens smukke havnemiljø, og hos Landal Søhøjlandet og Landal Rønbjerg kan I nyde skoven og hedens vilde liv og hos Landal Middelfart bor I helt ned til Fænøsund på den naturskønne halvø Hindsgavl.

Der er altså rig mulighed for at komme helt ned i gear og glemme alt om huslige pligter og andre kedelige gøremål. Vær impulsiv og træk stikket fra en travl hverdag, og nyd en billig forlænget weekend hos Landal GreenParks, så du kan mærke efter, hvad der i virkeligheden er vigtigt – nemlig at være sammen med dem du holder af i rolige og trygge omgivelser, hvor der er plads til højlydte grin og gode historier. Og hvem siger, at det er dyrt at holde en forlænget weekend i Danmark? Du finder altid skarpe tilbud på en billig forlænget weekend hos Landal GreenParks.

Er du på udkig efter en anden ferie?

Afslappende og hyggelig parferie

Ferie i naturskønne omgivelser, hvor I kan nyde hinandens samvær.

Kvalitetstid sammen - uden lang transporttid


Sommerferie 2021

Aktiviteter, underholdning og storslåede naturoplevelser for hele familien.

Fra 26. juni til 10. august 2021

Efterårsferie 2020 - spar op til 25%

Book en oplevelsesrig efterårsferie med familien og slap af med en dejlig ferie i Danmark.

Fra 9. oktober til 18. oktober 2020


Påskeferie 2021

Nyd påsken med oplevelser i naturen og med hygge i ferieboligen.

Fra 26. marts til 5. april 2021

Tid til at være impulsiv?

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at mange danskere lever et travlt liv, hvor kalenderen er proppet med arbejde, fritidsaktiviteter, arrangementer og meget andet. Måske du er en af dem, der kan nikke genkendende til, at dagene flyver afsted, og ofte får man ikke gjort de ting, der i virkeligheden betyder mest?
Trænger du til en forlænget weekend i Danmark, væk fra pligter og praktiske gøremål? Så tag din kæreste, ægtefælle, børnene, en ven eller veninde med og nyd en afstressende mini ferie i den smukke og uspolerede natur i en vores fem ferieparker.