Sommerferie 2019 - Midt i naturen

Glæder du dig allerede til sommeren? Så book din sommerferie nu, så du sikrer dig den absolut hyggeligste og sjoveste ferie for hele familien.

Hos Landal GreenParks kan du nyde den danske sommer fyldt med sjove aktiviteter, fede faciliteter og naturskønne områder.

Book din sommerferie nu og lad forventningens glæde begynde!

Book nu

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og faciliteter
 Fri adgang til svømmehal/badeland
 Gratis Wifi
 Valgfri ankomst- og afrejsedag
 Slutrengøring med i prisen

Læs mere om vores danske ferieparker, der alle byder på helt unikke oplevelser.

Søg & book

Vælg nedenfor længde på din ferie og ankomstdato. Hvis disse ikke er valgt, vil det bedste tilbud for de kommende 2 måneder blive vist.
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kontakt vores kontakt center på info@landal.dk eller +45 70 23 20 30.
(Åbent hele ugen 08.00-20.00)

Land eller region
OK
Land eller region
Ankomst dag
Periode

2-5 nætter ank. ons-lør

6+ nætter

2-5 nætter ank. søn-tir

8+ nætter

13+ nætter

Periode
OK
Ankomst dag
Antal
OK
Antal

Land eller region

Omgivelser

Park

Park faciliteter

Park aktiviteter

Ferieboliger

Ferieboliger faciliteter

Henter data...

Vælg din feriepark

*Priserne er inklusiv moms og ekslusiv reservationsgebyr til dkr. 194,- samt obligatorisk sengelinned til dkr. 60,- pr. person

 • Fredag 21 jun '19 6 nætter
 • Fredag 21 jun '19 7 nætter
 • Fredag 21 jun '19 8 nætter
 • Lørdag 22 jun '19 6 nætter
 • Lørdag 22 jun '19 7 nætter
  • dkr 5.508
   dkr 4.086
  • dkr 6.074
   dkr 4.607
  • dkr 7.190
   dkr 5.352
  • dkr 5.627
   dkr 4.161
  • dkr 6.386
   dkr 4.756
  • dkr 5.471
   dkr 4.086
  • dkr 6.074
   dkr 4.607
  • dkr 7.011
   dkr 5.203
  • dkr 5.657
   dkr 4.235
  • dkr 6.252
   dkr 4.682
 • Landal Seawest

  Nørre Nebel, DEN
  • dkr 5.895
   dkr 4.384
  • dkr 6.520
   dkr 4.831
  • dkr 7.517
   dkr 5.575
  • dkr 6.051
   dkr 4.459
  • dkr 6.669
   dkr 4.980
 • Landal Ebeltoft

  Ebeltoft, DEN
  • dkr 6.111
   dkr 4.607
  • dkr 6.810
   dkr 5.054
  • dkr 7.882
   dkr 5.873
  • dkr 6.371
   dkr 4.756
  • dkr 7.056
   dkr 5.352
 • Landal Rønbjerg

  Ranum, DEN
  • dkr 6.237
   dkr 4.607
  • dkr 6.922
   dkr 5.128
  • dkr 8.001
   dkr 5.947
  • dkr 6.461
   dkr 4.831
  • dkr 7.130
   dkr 5.352

Sommerferie hos Landal

Hvor skal I holde jeres sommerferie i 2019? Hvis I ikke har besluttet jer for en destination til sommerens ferie endnu, kan I stadig nå at booke en af vores hyggelige ferieboliger i vores ferieparker i Danmark eller i en af vores udenlandske ferieparker.

Skal jeres sommerferie i 2019 holdes under danske himmelstrøg?
Så er en af vores fem ferieparker i Jylland et godt valg for hele familien. Her er der masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne, smuk natur og en lang række af spændende og fascinerende seværdigheder og attraktioner, som får tiden på jeres ferie til at flyve afsted.

I kan også bestille en feriebolig i en af vores mange fantastiske ferieparker i Holland, Tyskland og Østrig, hvor I kan få nogle uovertrufne naturoplevelser med hjem i bagagen. Her kan I opleve skovens dyr helt tæt på eller blive overvældet af de mange smukke naturoplevelser ved stranden, på heden, i bjergene eller dybt inde i skoven.

Sommerferie 2019 med Landal GreenParks

Den danske natur er kendetegnet ved at være helt unik, og særligt er den smuk om sommeren, hvor solen står højt over de grønne skove og det smukke Vesterhav. Landal GreenParks råder over fem dejlige ferieparker i Jyllands smukke natur, og alle er de forskellige og har hver deres fantastiske beliggenhed.

I vores ferieparker i Rønbjerg, Seawest og Grønhøj bor I så tæt på stranden, at I næsten kan høre bølgernes brusen, og i Ebeltoft og Søhøjlandet ved Gjern Bakker kan I glæde jer over den unikke omkringliggende natur, der i aller højeste grad inviterer til at tage på lange gå- eller cykelture, hvor lokalområdet kan udforskes. Så hvis I holder af at opholde jer i den danske natur, er et ophold hos Landal GreenParks med sikkerhed noget for jer.

Vores ferieparker er oplagte som feriemål for den aktive familie, der gerne vil bruge tiden med hinanden på at være sammen om fysiske udfoldelser som sport, mountain bike eller vandreture. Vil I gerne bruge tiden på at slappe af og hygge jer uden alt for mange udfoldelser på programmet? Så kan I også roligt bestille jeres sommerferie 2019 hos os. Tag nogle lange, dovne dage på stranden, hvor I bygger sandslotte, flyver med drager eller bare daser den i solen med en god bog. I har også mulighed for at koble helt af i vores wellness-afdelinger, hvor I kan blive forkælet med massage, skønhedsbehandlinger og fiskespa.

Oplev Danmark i jeres sommerferie 2019

Selv om Danmark er et lille land, er det de færreste, der kender det som sin egen baglomme. Derfor er der stadig masser af oplevelser og opdagelser, der venter jer, når I vælger at holde jeres sommerferie i 2019 under hjemlige himmelstrøg.

Tag på opdagelse og vær turister i jeres eget land. Måske kommer I hjem med nogle uventede oplevelser og uforglemmelige minder i bagagen. Danmark har nemlig masser af historiske og kulturelle attraktioner og seværdigheder, og når I bor i en af vores fem danske parker, er der aldrig langt til den næste mindeværdige oplevelser. Besøg en af de mange sjove forlystelsesparker eller tag på shoppetur i de mange hyggelige byer og købstæder. Eller gå på opdagelse i vores lille lands historie på de mange museer og historiske steder, som der findes en lang række af i Jylland.

Aktiviteter, oplevelser og samvær med familien

En ting er sikkert: I kommer ikke til at kede jer, når I holder jeres sommerferie 2019 hos Landal GreenParks. Foruden de mange kulturelle, historiske og sjove seværdigheder, I finder i hele Jylland, råder alle fem danske ferieparker nemlig også over både vandland, sportshaller og udendørs aktiviteter, der gør, at tiden vil flyve afsted.

Brug f.eks. en hel dag med at boltre jer i det våde element i vandlandet, eller prøv nogle af de mange sportslige aktiviteter, der findes i vores ferieparker. Hvem er bedst til minigolf og bordtennis? Der er kun en måde at finde ud af det på. Men der er også masser af andre spil og sportsgrene at kaste sig over: fodbold, håndbold, hockey, basketball, beachvolley og tennis er blot nogle af de mange ting, I kan bruge tiden på. Så hvis I er en familie af konkurrencemennesker, vil der være masser af muligheder for at dyste venskabeligt med hinanden.

Sommerferie 2019 i en af vores udenlandske ferieparker

Har I lyst til at prøve nogle nye omgivelser og få nogle anderledes ferieoplevelser, kan I med fordel bestille en feriebolig eller hytte i en af vores udenlandske ferieparker.

Vi har parker i en lang række forskellige byer i Holland, Tyskland og Østrig, hvor I blandt andet kommer helt tæt på høje bjerge, tætte skove og dybe søer.

Her er naturen endnu mere afvekslende end i Danmark, og med ferieparker i mange forskellige regioner, kan I med sikkerhed finde en destination, der stemmer overens med jeres forventninger og ønsker til jeres sommerferie 2019. Gå på opdagelse i nye, hyggelige byer, prøv de lokale retter og oplev spændende attraktioner i forskellige regioner som f.eks. Salzburgerland i Østrig, Eifel i Tyskland og Gelderland i Holland. I vores udenlandske ferieparker kan I naturligvis også være sikre på at få adgang til masser af aktiviteter og sjove oplevelser sammen.

Luksusferie med hele familien eller venneflokken

Vil I gerne have mulighed for at holde sommerferie med hele familien eller den store venneflok?

Bestiller I en feriebolig i en af Landal GreenParks danske eller udenlandske ferieparker, er det intet problem at få plads til alle mand. I kan nemlig både vælge at bestille en stor feriebolig hvor der er plads til en større gruppe, eller I kan bestille nogle ferieboliger ved siden af hinanden, så I selv kan vælge, hvor meget I vil være sammen.

I har også mulighed for at bestille tilkøbspakker, der gør jeres sommerferie 2019 endnu mere behagelig og komfortabel.

Bestil f.eks. morgenmadspakker med blandt andet brød, pålæg og juice, så I slipper for at bruge tid på at lave morgenmad, men kun skal koncentrere jer om at hygge jer med hinanden. Eller skal I have lidt ekstra luksus og forkælelse på jeres ferieophold? Så kan I vælge mellem forskellige komfortpakker, der blandt andet indeholder viskestykker, håndklæder, badeværelsesprodukter og kaffe og te, så I ikke behøver at tænke på at medbringe det selv.