Sommerferie 2018 - Midt i naturen

Bestil din ferie ved Landal GreenParks og tilbring sommerferien i den danske natur.

Uanset hvilken feriepark du vælger, er du sikret en ferie fyldt med sjove aktiviteter, skøn natur og plads til hele familien.

Oplev Landal: Book nu med op til 40% rabat

Book nu

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og faciliteter
 Fri adgang til svømmehal/badeland
 Gratis Wifi
 Valgfri ankomst- og afrejsedag
 Slutrengøring med i prisen

Læs mere om vores danske ferieparker, der alle byder på helt unikke oplevelser.

Søg & book

Vælg nedenfor længde på din ferie og ankomstdato. Hvis disse ikke er valgt, vil det bedste tilbud for de kommende 2 måneder blive vist.
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kontakt vores kontakt center på info@landal.dk eller +45 70 23 20 30.
(Åbent 08.00-20:00 hele ugen)

Land eller region
OK
Land eller region
Ankomst dag
Periode

2-5 nætter ank. ons-lør

6+ nætter

2-5 nætter ank. søn-tir

8+ nætter

13+ nætter

Periode
OK
Ankomst dag
Antal
OK
Antal

Land eller region

Omgivelser

Park

Park faciliteter

Park aktiviteter

Ferieboliger

Ferieboliger faciliteter

Henter data...

Vælg din feriepark

*Priserne er inklusiv moms og reservationsgebyr og eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 60,- pr. person

 • Torsdag 16 aug '18 6 nætter
 • Torsdag 16 aug '18 7 nætter
 • Torsdag 16 aug '18 8 nætter
 • Fredag 17 aug '18 6 nætter
 • Fredag 17 aug '18 7 nætter
  • dkr 6.342 dkr 3.193
  • dkr 6.810 dkr 3.491
  • dkr 7.957 dkr 4.086
  • dkr 6.066 dkr 3.119
  • dkr 6.542 dkr 3.342
  • dkr 5.895 dkr 2.970
  • dkr 6.267 dkr 3.193
  • dkr 7.250 dkr 3.714
  • dkr 5.508 dkr 2.821
  • dkr 5.895 dkr 2.970
 • Landal Ebeltoft

  Ebeltoft, DEN
  • dkr 11.812 dkr 5.947
  • dkr 12.638 dkr 6.468
  • dkr 14.729 dkr 7.436
  • dkr 11.224 dkr 5.724
  • dkr 12.087 dkr 6.170
 • Landal Rønbjerg

  Ranum, DEN
  • dkr 6.758 dkr 3.417
  • dkr 7.264 dkr 3.714
  • dkr 8.507 dkr 4.310
  • dkr 6.490 dkr 3.268
  • dkr 7.019 dkr 3.565

Sommerferie hos Landal

Hvor skal I holde jeres sommerferie i 2018? Hvis I ikke har besluttet jer for en destination til sommerens ferie endnu, kan I stadig nå at booke en af vores hyggelige ferieboliger i vores ferieparker i Danmark eller i en af vores udenlandske ferieparker.

Skal jeres sommerferie i 2018 holdes under danske himmelstrøg?
Så er en af vores fem ferieparker i Jylland et godt valg for hele familien. Her er der masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne, smuk natur og en lang række af spændende og fascinerende seværdigheder og attraktioner, som får tiden på jeres ferie til at flyve afsted.

I kan også bestille en feriebolig i en af vores mange fantastiske ferieparker i Holland, Tyskland og Østrig, hvor I kan få nogle uovertrufne naturoplevelser med hjem i bagagen. Her kan I opleve skovens dyr helt tæt på eller blive overvældet af de mange smukke naturoplevelser ved stranden, på heden, i bjergene eller dybt inde i skoven.

Sommerferie 2018 med Landal GreenParks

Den danske natur er kendetegnet ved at være helt unik, og særligt er den smuk om sommeren, hvor solen står højt over de grønne skove og det smukke Vesterhav. Landal GreenParks råder over fem dejlige ferieparker i Jyllands smukke natur, og alle er de forskellige og har hver deres fantastiske beliggenhed.

I vores ferieparker i Rønbjerg, Seawest og Grønhøj bor I så tæt på stranden, at I næsten kan høre bølgernes brusen, og i Ebeltoft og Søhøjlandet ved Gjern Bakker kan I glæde jer over den unikke omkringliggende natur, der i aller højeste grad inviterer til at tage på lange gå- eller cykelture, hvor lokalområdet kan udforskes. Så hvis I holder af at opholde jer i den danske natur, er et ophold hos Landal GreenParks med sikkerhed noget for jer.

Vores ferieparker er oplagte som feriemål for den aktive familie, der gerne vil bruge tiden med hinanden på at være sammen om fysiske udfoldelser som sport, mountain bike eller vandreture. Vil I gerne bruge tiden på at slappe af og hygge jer uden alt for mange udfoldelser på programmet? Så kan I også roligt bestille jeres sommerferie 2018 hos os. Tag nogle lange, dovne dage på stranden, hvor I bygger sandslotte, flyver med drager eller bare daser den i solen med en god bog. I har også mulighed for at koble helt af i vores wellness-afdelinger, hvor I kan blive forkælet med massage, skønhedsbehandlinger og fiskespa.

Oplev Danmark i jeres sommerferie 2018

Selv om Danmark er et lille land, er det de færreste, der kender det som sin egen baglomme. Derfor er der stadig masser af oplevelser og opdagelser, der venter jer, når I vælger at holde jeres sommerferie i 2018 under hjemlige himmelstrøg.

Tag på opdagelse og vær turister i jeres eget land. Måske kommer I hjem med nogle uventede oplevelser og uforglemmelige minder i bagagen. Danmark har nemlig masser af historiske og kulturelle attraktioner og seværdigheder, og når I bor i en af vores fem danske parker, er der aldrig langt til den næste mindeværdige oplevelser. Besøg en af de mange sjove forlystelsesparker eller tag på shoppetur i de mange hyggelige byer og købstæder. Eller gå på opdagelse i vores lille lands historie på de mange museer og historiske steder, som der findes en lang række af i Jylland.

Aktiviteter, oplevelser og samvær med familien

En ting er sikkert: I kommer ikke til at kede jer, når I holder jeres sommerferie 2018 hos Landal GreenParks. Foruden de mange kulturelle, historiske og sjove seværdigheder, I finder i hele Jylland, råder alle fem danske ferieparker nemlig også over både vandland, sportshaller og udendørs aktiviteter, der gør, at tiden vil flyve afsted.

Brug f.eks. en hel dag med at boltre jer i det våde element i vandlandet, eller prøv nogle af de mange sportslige aktiviteter, der findes i vores ferieparker. Hvem er bedst til minigolf og bordtennis? Der er kun en måde at finde ud af det på. Men der er også masser af andre spil og sportsgrene at kaste sig over: fodbold, håndbold, hockey, basketball, beachvolley og tennis er blot nogle af de mange ting, I kan bruge tiden på. Så hvis I er en familie af konkurrencemennesker, vil der være masser af muligheder for at dyste venskabeligt med hinanden.

Sommerferie 2018 i en af vores udenlandske ferieparker

Har I lyst til at prøve nogle nye omgivelser og få nogle anderledes ferieoplevelser, kan I med fordel bestille en feriebolig eller hytte i en af vores udenlandske ferieparker.

Vi har parker i en lang række forskellige byer i Holland, Tyskland og Østrig, hvor I blandt andet kommer helt tæt på høje bjerge, tætte skove og dybe søer.

Her er naturen endnu mere afvekslende end i Danmark, og med ferieparker i mange forskellige regioner, kan I med sikkerhed finde en destination, der stemmer overens med jeres forventninger og ønsker til jeres sommerferie 2018. Gå på opdagelse i nye, hyggelige byer, prøv de lokale retter og oplev spændende attraktioner i forskellige regioner som f.eks. Salzburgerland i Østrig, Eifel i Tyskland og Gelderland i Holland. I vores udenlandske ferieparker kan I naturligvis også være sikre på at få adgang til masser af aktiviteter og sjove oplevelser sammen.

Luksusferie med hele familien eller venneflokken

Vil I gerne have mulighed for at holde sommerferie med hele familien eller den store venneflok?

Bestiller I en feriebolig i en af Landal GreenParks danske eller udenlandske ferieparker, er det intet problem at få plads til alle mand. I kan nemlig både vælge at bestille en stor feriebolig hvor der er plads til en større gruppe, eller I kan bestille nogle ferieboliger ved siden af hinanden, så I selv kan vælge, hvor meget I vil være sammen.

I har også mulighed for at bestille tilkøbspakker, der gør jeres sommerferie 2018 endnu mere behagelig og komfortabel.

Bestil f.eks. morgenmadspakker med blandt andet brød, pålæg og juice, så I slipper for at bruge tid på at lave morgenmad, men kun skal koncentrere jer om at hygge jer med hinanden. Eller skal I have lidt ekstra luksus og forkælelse på jeres ferieophold? Så kan I vælge mellem forskellige komfortpakker, der blandt andet indeholder viskestykker, håndklæder, badeværelsesprodukter og kaffe og te, så I ikke behøver at tænke på at medbringe det selv.