Nye og renoverede ferieboliger

Hos Landal GreenParks arbejder vi konstant på at forbedre din ferieoplevelser. Derfor bygges der nye ferieboliger og flere af de eksisterende boliger bliver løbende renoveret.

På denne side kan du følge udviklingen og se alle vores nye eller renoverede boliger.
Find den bolig der passer lige til jer og book jeres næste ferie nu.

Landal Hochwald

Charmen i det nye og rummelige feriehus på Landal Hochwald strømmer imod dig fra det øjeblik, du træder ind: lyse værelser, Et naturligt design med masser af træ og det rummelige layout gør denne feriehus noget helt specielt.
Læs mere om Landal Hochwald

Landal Søhøjlandet

Hos Landal Søhøjlandet har vi nu plads til den helt store familie eller vennekreds i samme hus. Kom og få en fanstatisk ferie sammen i vores nye 12-personers huse.

Læs mere om Landal Søhøjlandet

Landal Ebeltoft

Oplev den skønne natur på Landal Ebeltoft med lidt ekstra comfort. Her er der plads til 6 personer, som kan nyde udsigten direkte til kanalen og nyde ferie sammen i det store lyse opholdsrum med terrasse ud mod kanalen. Huset har 3 soveværelser og lækkert badeværelse.

Læs mere om Landal Ebeltoft

Landal Seawest

Hold ferie med hele familien tæt på Vesterhavet hos Landal Seawest. I disse renoverede feriehuse er der plads til jer alle sammen og parken byder på sjov for alle aldre.

Læs mere om Landal Seawest

Landal Coldenhove

Oplev den nye børneferiebolig under din ferie hos Landal Coldenhove, som er specielt designet til en uforglemmelig ferie med familien. Forskellige faciliteter gør disse ferieboliger ideelle til et ophold med små børn.

Læs mere om Landal Coldenhove

Landal Travemünde

Ved den nye strandpromenade i Travemünde (Østersøen, Tyskland) er det bygget moderne og luksuriøse lejligheder lige ved marinaen.

Læs mere om Landal Travemünde

Landal Het Vennenbos

Nyd jeres ferie i et af de renoverede feriehuse hos Landal Het Vennenbos (Nord Brabant, Holland). Med et subtropisk badeland og en indendørslegeplads er denne feriepark ideel til familier med børn.

Læs mere Landal Het Vennenbos

Landal Sonnenberg

Tilbring din glampingferie i vores nye mobilhomes hos Landal Sonnenberg (Moselle, Tyskland).

Læs mere om Landal Sonnenberg

Landal Het Land van Bartje

Landal Het Land van Bartje (Drenthe, Holland) har fået en ny type indkvartering specielt designet til handicappede. Udover et moderniseret interiør har huset også et handicapvenlig badeværelse, toilet og køkken.

Læs mere om Landal Het Land van Bartje