Nye og renoverede ferieboliger

Hos Landal GreenParks arbejder vi konstant på at forbedre din ferieoplevelser. Derfor bygges der nye ferieboliger og flere af de eksisterende boliger bliver løbende renoveret.

På denne side kan du følge udviklingen og se alle vores nye eller renoverede boliger.
Find den bolig der passer lige til jer og book jeres næste ferie nu.

Landal Søhøjlandet

Hos Landal Søhøjlandet har vi nu plads til den helt store familie eller vennekreds i samme hus. Kom og få en fanstatisk ferie sammen i vores nye 12-personers huse.

Læs mere om Landal Søhøjlandet

Landal Ebeltoft

Oplev den skønne natur på Landal Ebeltoft med lidt ekstra comfort. Her er der plads til 6 personer, som kan nyde udsigten direkte til kanalen og nyde ferie sammen i det store lyse opholdsrum med terrasse ud mod kanalen. Huset har 3 soveværelser og lækkert badeværelse.

Læs mere om Landal Ebeltoft

Landal Seawest

Hold ferie med hele familien tæt på Vesterhavet hos Landal Seawest. I disse renoverede feriehuse er der plads til jer alle sammen og parken byder på sjov for alle aldre.

Læs mere om Landal Seawest

Landal De Reeuwijkse Plassen

Tag på ferie på Landal De Reeuwijkse Plassen i en af de nye ferieboliger. Disse ferieboliger ligger alle langs vandet og sørger for, at din ferie bliver så autentisk som muligt. Fra ferieboligen kan du padle eller sejle direkte ud på søen - Reeuwijkse Plassen - og have sjov på vandet hele dagen.
Mere om Landal De Reeuwijkse Plassen

Landal Travemünde

Ferieboligerne i klitterne af parkområdet Waterfront er klar til indflytning. De solbeskinnede boliger ligger lidt væk fra den livlige promenade og tilbyder store møblerede balkoner eller terrasser, samt et bioethanol, der skaber en „hyggelig“ atmosfære. Derudover er der wellnessbade med gulv-damp og regnbruser, som vil fuldende jeres ferie.

Læs mere om Landal Travemünde

Landal Aelderholt

Bo i en af vores helt nye og specielle ferieboliger på Landal Aelderholt. Ferieboligen er møbleret efter vores små gæster. Disse børnevenlige ferieboliger er udstyret med alt, hvad I får brug for, så I kan slappe fuldstændig af på jeres ferie. Skal din hund med på ferie? Vores specielle hundevenlige ferieboliger er klar til dig og dit kæledyr. Disse ferieboliger inkluderer mad- og vandskål og en seng til hunden. Haven er indhegnet, så din hund har masser af plads til at lege udenfor. 
Læs mere om Landal Aelderholt

Landal Hochwald

Charmen i det nye og rummelige feriehus på Landal Hochwald strømmer imod dig fra det øjeblik, du træder ind: en naturlig byggestil med masser af træ og god plads gør dette feriehus helt specielt. Beliggenheden i nærheden af Hunsrück-Hochwald National Park kan mærkes i hver eneste krog af det hyggelige feriehus.
Læs mere om Landal Hochwald

Landal Miggelenberg

Nyd et ophold hos Landal Miggelenberg sammen med din hund. Ferieboligen er møbleret for at gøre livet nemmere for din firbenede ven. Ferieboligen har mad- og drikkeskål, en hundekurv og et hundehus.
Læs mere om Landal Miggelenberg

Landal Coldenhove

Oplev den nye børneferiebolig under din ferie hos Landal Coldenhove, som er specielt designet til en uforglemmelig ferie med familien. Forskellige faciliteter gør disse ferieboliger ideelle til et ophold med små børn.

Læs mere om Landal Coldenhove

Landal Twenhaarsveld

Den grønne og bæredygtige make over: Landal Twenhaarsveld har to naturgasfrie ferieboliger. Naturgasfri - alle snakker om det, men hvad betyder det egentlig? Det er det vi, den Hollandske energiforsyning Greenchoice og Landal GreenParks, ville finde ud af. Først ville vi selv lære mere om det, og herefter ville vi inspirere vores gæster. Vi har derfor renoveret vores ferieboliger, så de er mere bæredygtige på følgende måder: brug af isolering, naturgasfri varme og bæredygtig energi.

Læs mere om Landal Twenhaarsveld

Landal Port Greve

Hos Landal Port Greve er der en handicapvenlig 10 personers feriebolig. Med to tilpassede soveværelser, et tilpasset badeværelse og mange andre tilpasninger, er denne feriebolig velegnet til gæster med fysisk handicap. 
Læs mere om Landal Port Greve

Landal Salztal Paradies

Her finder du fantastiske vandreruter! Oplev Harzen hos Landal Salztal Paradies.
Læs mere om Landal Salztal Paradies

Landal Het Vennenbos

Nyd jeres ferie i et af de renoverede feriehuse hos Landal Het Vennenbos (Nord Brabant, Holland). Med et subtropisk badeland og en indendørslegeplads er denne feriepark ideel til familier med børn.

Læs mere Landal Het Vennenbos

Landal Sonnenberg

Tilbring din glampingferie i vores nye mobilhomes hos Landal Sonnenberg (Moselle, Tyskland).

Læs mere om Landal Sonnenberg

Landal Het Land van Bartje

Landal Het Land van Bartje (Drenthe, Holland) har fået en ny type indkvartering specielt designet til handicappede. Udover et moderniseret interiør har huset også et handicapvenlig badeværelse, toilet og køkken.

Læs mere om Landal Het Land van Bartje