Nye og renoverede ferieboliger

Hos Landal GreenParks arbejder vi konstant på at forbedre din ferieoplevelser. Derfor bygges der nye ferieboliger og flere af de eksisterende boliger bliver løbende renoveret.

På denne side kan du følge udviklingen og se alle vores nye eller renoverede boliger. Find den bolig der passer lige til jer og book jeres næste ferie nu.

Læs mere om vores ferieboliger

Landal Søhøjlandet

Landal Søhøjlandet ligger midt i den danske natur. Oplev her de udstrakte skove, som man træder direkte ud i fra de nye ferieboliger. Der er tænkt på alle uanset, om I kommer to, en stor gruppe, små børn eller med din kære firbenede ven.
Læs mere om Landal Søhøjlandet

Landal Ebeltoft

Oplev den skønne natur på Landal Ebeltoft med lidt ekstra comfort. Her er der plads til 6 personer, som kan nyde udsigten direkte til kanalen og nyde ferie sammen i det store lyse opholdsrum med terrasse ud mod kanalen. Huset har 3 soveværelser og lækkert badeværelse.

Læs mere om Landal Ebeltoft

Landal Seawest

Hold ferie med hele familien tæt på Vesterhavet hos Landal Seawest. I disse renoverede feriehuse er der plads til jer alle sammen og parken byder på sjov for alle aldre.

Læs mere om Landal Seawest

Landal Travemünde

Nu er lejlighederne ved det smukke sejlskib ”Passat” ved havnefronten hos Landal Travemünde klar til gæster. Fra din store balkon kan du nyde den storslåede udsigt over vandet.
Læs mere om Landal Travemünde

Baby bungalows

Den første ferie med en lille baby er altid en udfordring. Derfor sørger Landal GreenParks for, at din familie kan nyde ferien uden bekymringer. I de nye babybungalows er der tilstrækkeligt med faciliteter, der gør dit ophold med din nyfødte så behageligt som muligt. I hver bungalow er der blandt andet puslebord, babyalarm, vugge, barneseng og meget andet til rådighed. Du kan også bruge vaskemaskinen og tørretumbleren gratis.

Landal Stroombroek

Nyd Achterhoek i fulde drag på Landal Stroombroek. På parken er to ferieboliger blevet moderniseret, så din ferie bliver endnu mere behagelig. Desuden har du som gæst gratis adgang til saunafaciliteterne i Palestra beauty & wellness.
Læs mere om Landal Stroombroek

Landal Coldenhove

På din ferie på Landal Coldenhove, kan du opleve den nye hundebungalow, som er specialindrettet til en uforglemmelig ferie med familien. Forskellige faciliteter gør disse bungalower ideelle til et ophold med din trofaste firbenede ven.
Læs mere om Landal Coldenhove

Landal Aelderholt

Landal Aelderholt ligger midt i naturen i den sydøstlige del af Drenthe. Bo i den nye bungalow, der er specialindrettet til børn. Med nok legetøj og et særligt børneværelse vil børnene aldrig kede sig! Desuden kan du gå direkte ud i skoven fra denne bungalow.
Læs mere om Landal Aelderholt

Landal Landgoed 't Loo

Tag på ferie hos Landal Landgoed 't Loo og bo i en af de renoverede ferieboliger. Ferieboligerne har fået en helt ny indretning og faciliteterne på parken er også blevet moderniseret. Der er derfor god grund til at komme og opleve denne park.
Læs mere om Landal Landgoed 't Loo

Landal De Reeuwijkse Plassen

Disse nye ferieboliger ligger alle langs vandet og sørger for, at din ferie bliver så autentisk som muligt. Fra ferieboligen kan du padle eller sejle direkte ud på søen - Reeuwijkse Plassen - og have sjov på vandet hele dagen. En anden nyhed er den indhegnede, bilfrie børne-ø med to legepladser og særlige børnehuse. De nye wellnessboliger med jacuzzi, sauna og Big Green Egg, er den perfekte bolig for gæster, der ønsker at nyde et afslappende wellnessophold.
Læs mere om Landal De Reeuwijkse Plassen

Landal Wirfttal

Leder du efter noget andet end et feriehus eller en ferielejlighed? Så kom og kig på Landal Wirfttal. I safariteltene, som er egnet til 6 personer, kommer du endnu tættere på naturen. Du får følelsen af at være på safari og alligevel med al ønskelig komfort.
Læs mere om Landal Wirfttal

Landal Darwin Forest

På ferie med din hund? På Landal Darwin Forest bor du i en særlig hundebungalow. Nyd en skøn ferie midt i de engelske skove. Du behøver ikke at holde øje med din hund hele tiden. Din firbenede ven kan boltre sig i den indhegnede have.
Læs mere om Landal Darwin Forest