Nye og renoverede ferieboliger

Hos Landal GreenParks arbejder vi konstant på at forbedre din ferieoplevelser. Derfor bygges der nye ferieboliger og flere af de eksisterende boliger bliver løbende renoveret.

På denne side kan du følge udviklingen og se alle vores nye eller renoverede boliger. Find den bolig der passer lige til jer og book jeres næste ferie nu.

Læs mere om vores ferieboliger

Landal Søhøjlandet

Landal Søhøjlandet ligger midt i den danske natur. Oplev her de udstrakte skove, som man træder direkte ud i fra de nye ferieboliger. Der er tænkt på alle uanset, om I kommer to, en stor gruppe, små børn eller med din kære firbenede ven.
Læs mere om Landal Søhøjlandet

Landal Ebeltoft

Oplev den skønne natur på Landal Ebeltoft med lidt ekstra comfort. Her er der plads til 6 personer, som kan nyde udsigten direkte til kanalen og nyde ferie sammen i det store lyse opholdsrum med terrasse ud mod kanalen. Huset har 3 soveværelser og lækkert badeværelse.

Læs mere om Landal Ebeltoft

Landal Seawest

Hold ferie med hele familien tæt på Vesterhavet hos Landal Seawest. I disse renoverede feriehuse er der plads til jer alle sammen og parken byder på sjov for alle aldre.

Læs mere om Landal Seawest

Landal Wirfttal

Leder du efter noget andet end et feriehus eller en ferielejlighed? Så kom og kig på Landal Wirfttal. I safariteltene, som er egnet til 6 personer, kommer du endnu tættere på naturen. Du får følelsen af at være på safari og alligevel med al ønskelig komfort.
Læs mere om Landal Wirfttal

Landal De Reeuwijkse Plassen

Disse nye ferieboliger ligger alle langs vandet og sørger for, at din ferie bliver så autentisk som muligt. Fra ferieboligen kan du padle eller sejle direkte ud på søen - Reeuwijkse Plassen - og have sjov på vandet hele dagen. En anden nyhed er den indhegnede, bilfrie børne-ø med to legepladser og særlige børnehuse. De nye wellnessboliger med jacuzzi, sauna og Big Green Egg, er den perfekte bolig for gæster, der ønsker at nyde et afslappende wellnessophold.
Læs mere om Landal De Reeuwijkse Plassen

Landal Darwin Forest

På ferie med din hund? På Landal Darwin Forest bor du i en særlig hundebungalow. Nyd en skøn ferie midt i de engelske skove. Du behøver ikke at holde øje med din hund hele tiden. Din firbenede ven kan boltre sig i den indhegnede have.
Læs mere om Landal Darwin Forest