På kysten i Nationalpark Mols Bjerge
Indendørs sportshal
Bo i Øer Maritime Ferieby

Opdag Ebeltofts muligheder

Vores ferieboliger

Alle ferieboliger

1-4-personers feriebolig

5-8-personers feriebolig

9-10-personers feriebolig

Alle ferieboliger
  • Personalet:
  • Værdi for pengene
  • Teknisk vedligeholdelse:
  • Omgivelser:
  • Forholdet mellem pris og kvalitet:
  • Rengøring
Velkommen til Landal Ebeltoft i Øer Maritime Ferieby

Beliggende ved marinaen emmer feriebyen af sommerlig hygge og romantik. Hver af de privatejede ferieboliger ligger nærmest på vandet og har en fantastisk udsigt over det maritime miljø. Her kan du tage på opdagelse i det smukke landskab og børnevenlige strande på Djursland, samt opleve den unikke natur i Nationalpark Mols Bjerge.

Minigolfbanen, legepladsen og både de udendørs og indendørs sportsbaner, stilles til rådighed til dig som Landal gæst af Øer Maritime Ferieby. Derudover er der talrige vandsports- og golfmuligheder i området. Der er også masser af spændende oplevelser for hele familien. Fx Ebeltoft by, Fregatten Jylland, Aarhus, Djurs Sommerland og Ree Park Safari.

Øer Maritime Feriebys historie
Feriebyen var først en forladt grusgrav, herefter sted for nytænkning og store planer som desværre blev ramt af slut firsernes økonomiske udmatning. Derfor kan man godt sige, at feriebyens historie er lidt som den grimme ælling, der skulle så grueligt meget igennem, før den voksede sig til en smuk svane.

Feriebyen er Nordens Venedig med inspiration fra Port Grimoud i Sydfrankrig. Arkitekterne der står bag projektet er, Friis og Moltke. Kunstneren Emil Gregersen har stået for valget af farverne på bygningerne.