Velkommen til Landal Ebeltoft

Beliggende ved marinaen emmer ferieparken Landal Ebeltoft af sommerlig hygge og romantik. Hver af vores ferieboliger ligger nærmest direkte på vandet og har en fantastisk udsigt over det maritime miljø. Her kan du tage på opdagelse i det smukke landskab og børnevenlige strande på Djursland, samt opleve den unikke natur i Nationalpark Mols Bjerge. Som gæster på Landal Ebeltoft får I adgang til vores svømmehal, sportshal og -baner, og der er talrige vandsports- og golfmuligheder i området. Der er en masse forskellige muligheder til en hyggelig dagstur med hele familien med attraktioner som Aarhus, Djurs Sommerland og Ree Safaripark.

Slap af ved kysten

Den idylliske feriepark Landal Ebeltoft ligger direkte til vandet og hvert enkel feriehus har en fantastisk udsigt. Oplev Djurslands omgivelser og det varierede kystlandskab i Østjylland med deres talrige vandre- og mountainbike ruter. 
  • 94 ferieboliger med udsigt til vandet
  • Talrige attraktioner i det omkringliggende område
  • Ved Mols Bjerge nationalpark
Alle faciliteter Praktiske informationer

Hvorfor Landal Ebeltoft?

Hos Landal Ebeltoft får du

 Egen feriebolig med udsigt til vandet
 Ophold i det dejlige maritime miljø
 Fri adgang til svømmehal og sauna
 Masser af indendørs og udendørs aktiviteter som fodboldbane, sportshal, minigolf, tennis, beachvolley og legeplads med hoppepude
 Mulighed for vandre- og mountainbike- og kanoture i området
 Mulighed for golf i Ebeltoft Golfklub

Leg for både børn og voksne

Kvalitetstid med familien er essensen af ferie. På Landal Ebeltoft kan I sammen tage en forfriskende dukkert i svømmehallen eller tage et spil badminton i sportshallen. Hvis vejret er dejligt, kan I lege på den udendørs legeplads og springe på hoppepuden. Lige gyldigt vejret og årstiden er der masser af sjove aktiviteter for hele familien.
Læs mere

Gå langs stranden eller tag på oplevelse på cykel

Fra Landal Ebeltoft kan du nemt opleve de smukke omgivelser. Gå en tur langs stranden eller cykel til Mols Bjerge National Park med hele familien. Her er der også rigtig gode muligheder for at teste jeres evner på en mountainbike.

 
Vandre- og cykelture

Djurs Sommerland – Nordens største sommerland

Prøv Danmarks største rutschebaner, det store vandland og de mere end 60 forlystelser for hele familien i Djurs Sommerland. Få rabat på dine billetter ved køb hos Landal Ebeltoft og gå direkte ind i Nordens største sommerland.
Læs mere her

Gør din ferie endnu bedre

Fuldend dit ophold med en af vores tilkøbspakker, som vil gøre dit ophold endnu mere behageligt. Så kan du glæde dig i ro og mag og vide, at det snart er ferie!
  • Morgenmadspakker
  • Opredte senge
  • Linned til barneseng
  • Håndklæder eller viskestykker
  • Komfort eller Premium pakke
  • Stor eller lille dagligvarepakke
Tilkøbspakker