Velkommen til Landal Ebeltoft

Landal Ebeltoft er en idyllisk feriepark beliggende ved kysten og stranden. Ved hvert enkelt feriehus er der en fantastisk udsigt. Du vil opdage de mange cykel- og vandreture, som Djursland og nationalparken Mols Bjerge har at byde på. Spændende attraktioner, børnevenlige sandstrande, uberørt natur, maritime kystbyer og talrige vandsports- og golfmuligheder danner den perfekte ramme til en uforglemmelig ferie. Efter en aktiv dag udendørs kan du nemt gå til restauranten i parken. Ferieparken har også en swimmingpool, minigolf, en tennisbane, en sportshal og en legeplads.

Dayz bliver til Landal GreenParks

Vi har skiftet navn, men tilbyder stadig samme gode oplevelse.

Dayz Resorts bliver nu til Landal GreenParks. Vores fem jyske ferieparker er blevet tilpasset, så vi nu er klar til at byde danske og udenlandske gæster velkommen under vores nye navn Landal GreenParks. Læs mere her.


Klik for åbningstider 

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

✓ Nyt navn, samme gode oplevelser som før
Egen feriebolig med gratis WiFi
✓ Valgfri ankomst- og afrejsedag
✓ Gratis aktiviteter & faciliteter
✓ Slutrengøring inkluderet
✓ Fri adgang til svømmehal/badeland
✓ Naturskønne omgivelser

Slap af ved kysten

Landal Ebeltoft er bogstavelig talt ude i vandet. Oplev hvad omgivelserne på Djursland har at byde på.Nordens største sommerland Djurs Sommerland og flere af Danmarks bedste attraktioner, børnevenlige strande, fascinerende natur og en afslappende feriepark.
  • 74 ferieboliger med udsigt til vandet
  • Talrige attraktioner i det omkringliggende område
  • Ved Mols Bjerge nationalpark
Alle faciliteter Praktiske informationer

Gør din ferie endnu bedre

Fuldend dit ophold med en af vores tilkøbspakker, som vil gøre dit ophold endnu mere behageligt. Så kan den bekymringsfrie ferie begynde.
  • Morgenmadspakker
  • Redte senge
  • Håndklæder eller viskestykker
  • Komfort eller premium pakke
Tilkøbspakker

Djurs Sommerland – Nordens største sommerland

Oplev Danmarks største rutschebaner, et kæmpestort Vandland og over 60 sjove forlystelser for hele familien – glæd jer til den nye DrageKongen og årets 2 superseje nyheder. Køb billetter med rabat hos Landal Ebeltoft og gå direkte ind i Djurs Sommerland.
Se mere

Leg for både unge og gamle

Tid sammen med familien er alt, hvad en ferie handler om. Tag en forfriskende dukkert i den indendørs pool eller spil badminton i sportshallen. Børnene kan hoppe alt det, de vil i legelandet. Hvem kan klatre hurtigst op i klatretårnet?
Børn

Langs stranden

Fra Landal Ebeltoft kan du nemt opleve de smukke omgivelser. Gå en tur langs stranden eller cykel til Mols Bjerge National Park med hele familien.

 
Vandre- og cykelture