Velkommen til Landal Salztal Paradies

Forlad bilen og tag på de talrige vandrestier for at nyde den afslappende natur og friske bjergluft til fods. Slap af i sauna området i Bad Sachsa. Børnene kan more sig på vandrutschebanen og på golfbanen. Glem ikke at opleve Harz, for dette området indeholder mange kulturelle højdepunkter og der er mange aktiviteter. Besøg f.eks. 'imperial city' af Goslar eller UNESCO city Quedlinburg.

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Covid-19 forholdsregler

Aktiviteter på parken
 • Fun & Entertainment

  Vores Fun & Entertainment-team byder som sædvanligt på et varieret aktivitetsprogram for store og små. Du kan melde dig til disse aktiviteter ved F&E-Pick-up Point eller i receptionen. Hvis du hellere vil lave krea-aktiviteter og spille spil i ferieboligen, kan der lejes materialer til dette samt købes krea- og byggepakker. De store indendørs legelande åbner igen med yderligere foranstaltninger og der skal bookes tid. Bollo Club er åben, men desværre kan Bollo ikke byde børnene velkomne eller lege med dem i øjeblikket. I Landal GreenParks-appen finder du en uge inden afrejse en aktuel oversigt med start- og åbningstider.

 • Vores svømmehal

  Vil I en tur i svømmehallen? Dette er igen muligt! Vi følger naturligvis retningslinjerne fra Robert Koch-instituttet, det tyske sundhedsministerium og de statslige vedtægter og kun et begrænset antal gæster kan bruge badelandet på samme tid. Nogle faciliteter og badelegetøj kan kun bruges i begrænset omfang. Alle yderligere regler kan ses ved indgangen til svømmehallen og online på www.salztal-paradies.de (kun på tysk).

 • Fun & Entertainment

  Vores Fun & Entertainment-team byder som sædvanligt på et varieret aktivitetsprogram for store og små. Du kan melde dig til disse aktiviteter ved F&E-Pick-up Point eller i receptionen. Hvis du hellere vil lave krea-aktiviteter og spille spil i ferieboligen, kan der lejes materialer til dette samt købes krea- og byggepakker. De store indendørs legelande åbner igen med yderligere foranstaltninger og der skal bookes tid. Og Bollo? Han er også med, men holder en passende afstand til vores små og store gæster. Vores Bollo Club er desværre kun åbnet i meget begrænset omfang. På Landal Wirfttal er der kun åbent i dårligt vejr, desværre forbliver Bollo-grotten foreløbig lukket. I Landal GreenParks-appen finder du en uge inden afrejse en aktuel oversigt med start- og åbningstider.

Mad og drikke
 • Mad og drikke i området

  Lyst til et restaurantbesøg under din ferie? Du kan få information om åbningstider for restauranter i nærheden af vores ferieparker i Landal-appen, i receptionen eller direkte hos restauranten.

 • Indkøbsmuligheder på parken

  Du kan købe friskt bagværk med mere i vores parkshop. Vær venligst opmærksom på de hygiejnemæssige forholdsregler, såsom afstand og beskyttelse af mund og næse (maskepligt i Tyskland og Østrig).

Aktiviteter i området
 • Udendørs aktiviteter

  Sporty og aktiv i den friske luft - intet problem! Alle vores udendørs fritidstilbud er åbne. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne for hygiejne og afstand. Den aktuelle situation for vores indendørs fritidstilbud er, at de kun er delvist eller slet ikke tilgængelige. Det indendørs legeland er igen åbnet med begrænsninger og det kræver at der bookes tid.

Ideel til en sporty vinterferie

Landal Salztal Paradise er tæt på et familievenligt skiområde i Harzen. Dette forrygende område med snedækkede bjerge og skove er særligt egnet til mange forskellige vinteraktiviteter. De gode forbindelser mellem vandrestierne, gør området perfekt til at vandre gennem vinterlandskabet. Ideel til en fantastisk ferie.
Se parken om vinteren

Tag på eventyr sammen!

Oplev området ved Landal Salztal Paradies. Oplev omgivelserne til fods, på cykel eller hop på en mountainbike. Der er flere kilometer af natur, som venter på dig. Kør igennem de smukke UNESCO byer i Goslar og Quedlinburg. Karakteristiske middelalderlige byer, slotte og rester af historisk minedrift.
Vandre- og cykeltureSport og spil

Sjov og spil for både unge og gamle

Det er ferietid! Her har I så meget tid sammen, at I både kan nå at spille spil, plaske rundt, og særligt nyde hinandens selskab, mens i slapper af. På vores børnevenlige park er der noget for alle. Skal du med på eventyr?

Hunde feriebolig

På Landal Salztal Paradies vil I kunne bo sammen med jeres trofaste firbenede ven i en speciel hunde feriebolig. Boligen er udstyret med en plastik hundekurv, en bænk og justerbare hundeskåle. Den aflukkede gård gør det muligt, at jeres hund sikkert kan begive sig udenfor. Der er faciliteter for både hund og ejer.
Se hunde ferieboligen

Vandland i Bad Sachsa

Pak badetøjet og tag i badeland! Tag turen ned af rutsjebanen, flyd rundt i den vilde vandkanal eller få en fornemmelse af havet i bølgepoolen - oplevelser for en ægte vandhund. I kan slappe af i boblebadet, i saunaen og wellness området.
Læs mere her

Vores ferieboliger

 • Circa 80 m²
 • Tre soveværelser
 • Ovn
 • Opvaskemaskine
 • Et badeværelse
fr 15 jan 2021, 3 nætter
Nu fra dkr 2.375
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er ekslusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på fra 13 til 17 år dkr. 10,- pr. pers pr. nat og fra 18 år dkr. 20,- pr. pers pr. nat.

 • Circa 80 m²
 • Tre soveværelser
 • Børneværelse med køjeseng
 • Opvaskemaskine
 • Et badeværelse
ma 11 jan 2021, 4 nætter
Nu fra dkr 2.747
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er ekslusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på fra 13 til 17 år dkr. 10,- pr. pers pr. nat og fra 18 år dkr. 20,- pr. pers pr. nat.

 • Circa 80 m²
 • Tre soveværelser
 • Stor pude til hunden (120 cm x 80 cm) og lille hunde pude (80 x 60 cm)
 • Hegn omkring haven
 • Mad og drikkeskål (galvaniseret metal og højdejusterbar)
fr 8 jan 2021, 3 nætter
Nu fra dkr 2.896
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er ekslusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på fra 13 til 17 år dkr. 10,- pr. pers pr. nat og fra 18 år dkr. 20,- pr. pers pr. nat.

se Landal Salztal Paradies på kortet

Pakker og tilkøb

Fuldend jers ophold med en pakke eller en af de mange tilkøb. Kunne I tænke jer opredte senge og håndklæder ved ankomst? Vil I have dagligvarer leveret, eller har I lyst til at nyde en lækker middagen i resturanten? Book pakker og tilkøb, når du booker feriebolig.
Den nemme og behagelige ferie kan begynde!

Skøjtesjov året rundt

Bemærk, pas på! Skøjtehallen i Salztal Paradies ligger ved siden af ferieparken og har åbent hele året. Her kan du leje skøjter både om sommeren og vinteren, danse til festlig musik på 1350 m² is, lave piruetter eller blot skøjte et par omgange i et farverigt lysshow.

Green Key

Landal Salztal Paradies er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks passer også på naturen og samfundet.

Flere parker i Tyskland

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks