Velkommen til Landal Salztal Paradies

Forlad bilen og tag på de talrige vandrestier for at nyde den afslappende natur og friske bjergluft til fods. Slap af i sauna området i Bad Sachsa. Børnene kan more sig på vandrutschebanen og på golfbanen. Glem ikke at opleve Harz, for dette området indeholder mange kulturelle højdepunkter og der er mange aktiviteter. Besøg f.eks. 'imperial city' af Goslar eller UNESCO city Quedlinburg.

Ren idyl i skoven

Blot et par timers kørsel, og du vil finde dig midt i paradis Landal Salztal Paradies, smukt placeret i kanten af Südharz. Svømning, cykle på mountain bike, vandreture - så meget at lave for hele familien. Super fedt!

  • 109 lejligheder og 5 bungalows
  • Stort badeparadis i Bad Sachsa
  • Skøjtehal (åben hele året)
Alle faciliteter

Ideel til en sporty vinterferie

Landal Salztal Paradise er tæt på et familievenligt skiområde i Harzen. Dette forrygende område med snedækkede bjerge og skove er særligt egnet til mange forskellige vinteraktiviteter. De gode forbindelser mellem vandrestierne, gør området perfekt til at vandre gennem vinterlandskabet. Ideel til en fantastisk ferie.
Se parken om vinteren

Vandland i Bad Sachsa

Pak badetøjet og tag i badeland! Tag turen ned af rutsjebanen, flyd rundt i den vilde vandkanal eller få en fornemmelse af havet i bølgepoolen - oplevelser for en ægte vandhund. I kan slappe af i boblebadet, i saunaen og wellness området.
Læs mere her

Skøjtesjov året rundt

Bemærk, pas på! Skøjtehallen i Salztal Paradies ligger ved siden af ferieparken og har åbent hele året. Her kan du leje skøjter både om sommeren og vinteren, danse til festlig musik på 1350 m² is, lave piruetter eller blot skøjte et par omgange i et farverigt lysshow.

Sjov og spil for både unge og gamle

Det er ferietid! Her har I så meget tid sammen, at I både kan nå at spille spil, plaske rundt, og særligt nyde hinandens selskab, mens i slapper af. På vores børnevenlige park er der noget for alle. Skal du med på eventyr?

Hunde feriebolig

På Landal Salztal Paradies vil I kunne bo sammen med jeres trofaste firbenede ven i en speciel hunde feriebolig. Boligen er udstyret med en plastik hundekurv, en bænk og justerbare hundeskåle. Den aflukkede gård gør det muligt, at jeres hund sikkert kan begive sig udenfor. Der er faciliteter for både hund og ejer.
Se hunde ferieboligen

Pakker og tilkøb

Fuldend jers ophold med en pakke eller en af de mange tilkøb. Kunne I tænke jer opredte senge og håndklæder ved ankomst? Vil I have dagligvarer leveret, eller har I lyst til at nyde en lækker middagen i resturanten? Book pakker og tilkøb, når du booker feriebolig.
Den nemme og behagelige ferie kan begynde!

Tag på eventyr sammen!

Oplev området ved Landal Salztal Paradies. Oplev omgivelserne til fods, på cykel eller hop på en mountainbike. Der er flere kilometer af natur, som venter på dig. Kør igennem de smukke UNESCO byer i Goslar og Quedlinburg. Karakteristiske middelalderlige byer, slotte og rester af historisk minedrift.
Vandre- og cykeltureSport og spil

Green Key

Landal Salztal Paradies er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks passer også på naturen og samfundet.

Flere parker i Tyskland

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks