Velkommen til Landal Salztal Paradies

Forlad bilen og tag på de talrige vandrestier for at nyde den afslappende natur og friske bjergluft til fods. Slap af i sauna området i Bad Sachsa. Børnene kan more sig på vandrutschebanen og på golfbanen. Glem ikke at opleve Harz, for dette området indeholder mange kulturelle højdepunkter og der er mange aktiviteter. Besøg f.eks. 'imperial city' af Goslar eller UNESCO city Quedlinburg.

Ren idyl i skoven

Blot et par timers kørsel, og du vil finde dig midt i paradis Landal Salztal Paradies, smukt placeret i kanten af Südharz. Svømning, cykle på mountain bike, vandreture - så meget at lave for hele familien. Super fedt!

  • 109 Lejligheder og 5 bungalows
  • Stort badeparadis i Bad Sachsa
  • Varierede vandre, cykel og mountainbike ruter.
All faciliteter Kontakt information

Ideel til en skøn vinterferie

Landal Salztal Paradise er tæt på et familievenligt skiområde i Harz. Dette forrygende område med snedækkede bjerge, og skove er særligt egnet til mange forskellige vinteraktiviteter. Der er gode kontakter mellem stierne og vandre gennem vinterlandskabet. Ideel til en fantastisk ferie.
Se parken om vinteren

Sjov og spil for både unge og gamle

Det er ferietid! Her har i så meget tid sammen at i både kan nå at spille spil, plaske rundt, og særligt nyde hinandens selvskab mens i slapper af. På vores børnevenlige park, er der noget for alle. Skal du med på eventyr?

Hunde-feriebolig

På Landal Salztal Paradies, vil du kunne bo sammen med din trofaste fire-benede ven i en speciel hunde-feriebolig der er udstyret med en plastik hundekurv, en bænk og justerbare hundeskåle. Den aflukkede gård gør det muligt at din hund sikkert kan begive sig udenfor. Der er faciliteter for både hund og ejer.
Se hunde-ferieboligen

Pakker og tilkøb

Fuldend dit ophold med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Kunne du tænke dig opredte senge, og håndklæder ved ankomst? Vil du have dine varer leveret, eller har du lyst til en godte fra resturanten? Så book dine pakker og tilkøb når du booker din feriebolig. Din bekymringsfrie ferie kan nu begynde!

Green Key

Landal Salztal Paradies er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Vandland i Bad Sachsa

Pak dit badetøj og tag i badeland! Tag turen ned af rutsjebanen, flyd ned af den vilde vandkanal eller for en fornemmelse af havet i bølgepoolen - oplevelser for en ægte vandhund. Du kan slappe af i boblebadet, samt i sauna og wellness-området.
Læs mere her

Flere parker i Tyskland