I udkanten af ??Maria Alm
Ferielejligheder til op til 12 personer
Swimmingpool, Sportshop, restaurant

Covid-19 forholdsregler

Mad og drikke
  • Indkøbsmuligheder i området

    Du kan købe friskt bagværk og foretage dine daglige indkøb i supermarkederne i nærheden af parken. Vær venligst opmærksom på de hygiejnemæssige forholdsregler, såsom afstand og beskyttelse af mund og næse (maskepligt i Tyskland og Østrig).

Aktiviteter på parken
  • Fun & Entertainment

    Vores Fun & Entertainment-team byder som sædvanligt på et varieret aktivitetsprogram for store og små. Du kan melde dig til disse aktiviteter ved F&E-Pick-up Point eller i receptionen. Hvis du hellere vil lave krea-aktiviteter og spille spil i ferieboligen, kan der lejes materialer til dette samt købes krea- og byggepakker. De store indendørs legelande åbner igen med yderligere foranstaltninger og der skal bookes tid. Og Bollo? Han er også med, men holder en passende afstand til vores små og store gæster. Vores Bollo Club er desværre kun åbnet i meget begrænset omfang. På Landal Wirfttal er der kun åbent i dårligt vejr, desværre forbliver Bollo-grotten foreløbig lukket. I Landal GreenParks-appen finder du en uge inden afrejse en aktuel oversigt med start- og åbningstider.

Aktiviteter i området
  • Udendørs aktiviteter

    Sporty og aktiv i den friske luft - intet problem! Alle vores udendørs fritidstilbud er åbne. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne for hygiejne og afstand. Den aktuelle situation for vores indendørs fritidstilbud er, at de kun er delvist eller slet ikke tilgængelige.

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

1-4-personers lejlighed

5-8-personers lejlighed

9-12-personers lejlighed

Velkommen til Landal Resort Maria Alm

113 komfortable og luksuriøse ferielejligheder på Landal Resort Maria Alm inviterer dig til at nyde en unik og afslappende ferie i Salzburgerland. Regionen omkring Hochkönig er et sandt paradis for vandrere og cyklister, der er både noget for de aktive og dem der blot vil slappe af.

På ferieparken kan du slappe af i den indendørs swimmingpool og afslapningsområdet. Fitnessrummet tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Børnene er sikker på at have masser af sjov med Bollo Club og kan også vælge mellem mange fritidsaktiviteter.